Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

STA
STA

ACH Volley po desetih sezonah brez lige prvakov

Odbojkarji ACH Volleyja so končali niz desetih zaporednih nastopov v skupinskem delu lige prvakov, potem ko so tudi v povratni tekmi 3., zadnjega kroga kvalifikacij izgubili proti favorizirani Lokomotivi iz Novosibirska. Rusi so tako kot v Tivoliju tudi doma zmagali s 3:0 (20, 22, 18).

Slovenski prvaki so bili tudi na povratni tekmi brez realnih možnosti. Sibirski bogataši so imeli dovolj posamične kakovosti, da so brez težav nadzorovali položaj, z odličnimi servisi in visokim blokom tekmecem niso ponudili prave priložnosti, čeprav so se morali truditi do konca nizov, izenačena sta bila predvsem prva dva, po katerih je bil že znan potnik v skupinski del lige prvakov.

Slovenci v prvih dveh niso igrali slabo, a so imeli na trenutke težave pri sprejemu, tudi napad ni bil povsem tak, kot bi lahko bil. Korektor Matej Mihajlović je tekmo dobro začel, pa slabše nadaljeval, med blokerji je bil viden le Matic Videčnik, kapetana in sprejemalca Andreja Flajsa je trener Zoran Kedačič zamenjal z Matijo Pleškom že v prvem nizu, ki je bil sicer izenačen do drugega tehničnega odmora. Še dlje so se oranžni zmaji upirali v drugem (23:22), na začetku tretjega pa so popustili, bili v njem ves čas v zanesljivem zaostanku, na koncu pa vseeno prišli do 18 točk.

Ljubljančani bodo evropska tekmovanja nadaljevali v pokalu Cev, v 1/16 finala se bodo pomerili z Novim Pazarjem.

Značke: odbojka , liga prvakov