profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 21.06.2017 14:29:09

Novopečeni prvoligaš s prvo okrepitvijo, našel jo je kar pri sosedih

www.alesfevzer.com
Nekdanji slovenski mladinski reprezentant Žiga Donik bo po dogovoru med ljubljanskim kluboma ACH Volley in ACH Črnuče v novi sezoni igral za novega slovenskega prvoligaša. To pa je zdaj tudi edina okrepitev Črnučanov.

Odbojkarji Črnuč so v minuli sezoni premočno osvojili prvo mesto v 2. DOL, v prihodnji pa se bodo prvič pomerili z najboljšimi slovenskimi klubi. Trener ekipe bo še naprej Marko Brumen, ki bo računal na iste igralce kot v nedavno končani sezoni, vodstvo kluba pa se je z ACH Volleyjem dogovorilo, da bo leto dni črnuški dres nosil 21-letni Donik, ki je leta 2014 s slovensko mladinsko reprezentanco osvojil četrto mesto na evropskem prvenstvu v Brnu.


"V novi sezoni bomo še okrepili sodelovanje z ACH Volleyjem in prav prihod Donika je plod dogovora med kluboma. To pa bo bolj ali manj tudi edina okrepitev, tako da bomo v novo sezono krenili z lastnim kadrom," je dejal Gregor Kumer, predsednik črnuškega kluba.

"Cilj ekipe je boj za uvrstitev v modro skupino, vsekakor pa je osnovni cilj obstanek v 1. DOL. Glede na to, da se bo prihodnje leto končala gradnja dvorane v Črnučah, bi radi postavili dobre temelje za prihodnost. Tukaj vidimo velike možnosti nadaljnjega razvoja našega kluba, ki pa bo v novi sezoni svoje tekme igral v dvorani Tivoli, kjer bodo tudi treningi," je še dodal Kumer.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike