mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 21.06.2017 14:13:33

Tonček Štern ostaja v mestu Romea in Julije

www.alesfevzer.com
Slovenski odbojkarski reprezentant Tonček Štern bo tudi v prihodnji sezoni nosil dres ekipe Calzedonia Verona, so objavili italijanski spletni mediji. Štern, ki se trenutno z reprezentanco pripravlja na zaključni turnir svetovne lige v Avstraliji, je v svoji prvi sezoni dosegel 92 točk za lanskoletne zmagovalce pokala CEV.

"Zelo smo veseli, da smo podaljšali pogodbo s Tončkom Šternom, ki je pomemben igralec za naš projekt. V prihodnji sezoni bomo igrali tudi v pokalu Cev, tako da nas čaka veliko število tekem, zato bomo potrebovali več kakovostnih igralcev. Štern je mlad igralec, ki je lani dobro izkoristil svojo priložnost, zagotovo pa lahko še zelo napreduje. Imel je kar nekaj ponudb, tudi s strani italijanskih ekip, vendar je želel ostati v našem klubu in tega smo zelo veseli," je ob podaljšanju pogodbe z 21-letnim slovenskim korektorjem dejal Gian Andrea Marchesi, športni direktor Calzedonie Verone.

Ob Šternu bo v Veroni, ki jo bo tudi v novi sezoni vodil selektor srbske reprezentance Nikola Grbić, igral tudi Alen Pajenk, v drugem krogu pokala CEV pa bodo Verončani igrali s srbsko ekipo Ribnica iz Kraljeva.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike