volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 06.06.2017 11:02:38

Mariborčani prvo okrepitev našli v Prekmurju

www.alesfevzer.com
Mariborski odbojkarji, ki jih je pred tednom dni spet prevzel nekdanji slovenski reprezentant Sebastijan Škorc, so danes predstavili še svojo prvo okrepitev v novi sezoni. Po treh letih se v dvorano Tabor iz soboške Panvite Pomgrada vrača 24-letni Jernej Detela, po enoletnem odmoru pa bo spet zaigral Tin Vrabl.

Detela, sicer nekdanji slovenski mladinski reprezentant, je svojo odbojkarsko pot začel v Framu, v Mariboru pa je pred odhodom v Mursko Soboto že sodeloval s Škorcem.


"Vesel sem, da se nam je uspelo dogovoriti za ponovno sodelovanje in upam, da bom v prihajajoči sezoni uspešno pomagal mariborski ekipi ekipi priti do čim boljših rezultatov," je ob vrnitvi v Maribor dejal Detela, ki so zaigral na mestu korektorja, čeprav je do zdaj igral kot sprejemalec.

Za dober mariborski sprejem pa bo v novi sezoni spet skrbel Tin Vrabl, ki je moral lansko zaradi poškodbe kolena izpustiti, ob njem pa bo na mestu prostega igralca zaigral tudi 19-letni slovenski mladinski reprezentant Aljaž Herman, do zdaj igralec Frama, medtem ko bo Deteli na korektorskem položaju pomagal Staš Vtič, ki je podaljšal pogodbo z lani petouvrščeno ekipo prve slovenske odbojkarske lige.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike