sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

ku
ku
0 20.07.2022 18:09:43

Nezlomljiva volja! Pogačar napovedal nekaj velikega... Kaj se bo zgodilo v naslednji etapi?

Profimedia
Tadej Pogačar je zmagovalec 17. in druge pirenejske etape kolesarske dirke po Franciji od Saint-Gaudensa do Peyragudesa v dolžini 129,7 km.

Kljub etapni zmagi pa slovenski as proti vodilnemu Dancu Jonasu Vingegaardu ni pridobil veliko, natančneje štiri sekunde. Pogačar je imel tokrat odlično pomoč sotekmovalcev pri ekipi UAE Emirates, čeprav sta morala pred etapo odstopiti Marc Soler in Rafal Majka. Mikel Bjerg in Brandon McNulty sta opravila odlično delo.
"Bjerg in McNulty sta opravila odlično delo. Zato sem imel v glavi, da se jima moram z zmago oddolžiti za odlično delo. Etapna zmaga je bila moj maksimum, res je to nekaj neverjetnega, da sem zmagal tudi, potem ko sta odstopila Majka in Soler. Ko smo videli, da je Jonas dober, smo se osredotočili le na etapno zmago. Zato sem zadovoljen, sledi pa še en dan, ko se bom poskušal približati Vingegaardu," je organizatorjem dejal dvakratni zmagovalec dirke.
"Škoda, ker ni bilo z nami Rafala in Georgea Bennetta. Če bi bila, bi lahko naredili nekaj velikega. Zadnje dneve je kazalo, da se nam vse podira, a smo spet pokazali, da smo še zmeraj močni. Zato ostajam optimist, na naslednji etapi bomo poskušali spet," se v boju za zmago ne predaja Pogačar.

Članki iz rubrike