Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.01.2018 12:35:03

TOSCA BEAT ustvarila pesem za dogodek UEFA Futsal Euro 2018 (video)

Skupina TOSCA BEAT je za dogodek UEFA Futsal Euro 2018, ki se bo med 30. januarjem in 10. februarjem odvijal v Areni Stožice, ustvarila nov single z naslovom Let's get going (Masters of Skills). S pesmijo bo skupina nastopila tudi na otvoritveni slovesnosti prvenstva 30. januarja v Stožicah, za katero načrtujejo poseben performans v sodelovanju s plesalci, akrobati in futsal igralci.

Pesem, ki je namenjena največjemu športnemu dogodku v Sloveniji v letošnjem letu, govori o tistih posebnih odločilnih trenutkih, ki so prisotni tako v športu kot v življenju: »Besedilo govori o situaciji, ko stojiš pred pomembnim trenutkom, ki bo morda celo odločilen za tvojo nadaljnjo kariero, življenjsko pot. Tvoj um nori, po glavi ti rojijo misli, ki skušajo omajati tvojo trdno voljo. Nekje zadaj se pojavi dvom. Takrat se spomniš vseh naporov, ki si jih vložil v to kar počneš. Spomniš se odrekanja, truda, bolečin, padcev, pa tudi veselja in nepopisne sreče. In ti spomini ti dajo moč in zagon, da poletiš v zanosu. Pred seboj zagledaš cilj in veš, da je pred teboj ravna pot navzgor. To je tvoj trenutek. Takrat si rečeš: Gremo! Zmagaj!«

Tako so nastanek pesmi opisale operne pevke iz skupine TOSCA BEAT - Eva Pavli, Urška Kastelic in Zala Hodnik, ki so tudi avtorice pesmi. Aranžna pesmi so pevke ustvarile skupaj s producentom novega singla, JAMirkom, ravno tako članom skupine. Glasbo je napisala Eva Pavli, ki je z Luko Kastelicem napisala tudi besedilo.

Članki iz rubrike