stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

fu
fu
6 26.09.2017 13:02:52

Norec! RICARDINHO, tole je že brez veze! Ne moreš dati TAKEGA gola ... A vendar je portugalski ČAROVNIK naredil prav to (video)

vszi
Ko že mislite, da ste od njega videli vse, vedno najde nekaj novega.

Na tekmi Rusija - Portugalska, ki se je končala z izidom 3:3, je najboljši igralec futsala na svetu Ricardinho uprizoril novo mojstrovino, ki glasno odmeva v športnih krogih. Kot so zapisali mnogi, si je Portugalec vedno sposoben izmisliti nekaj povsem novega, unikatnega, še ne (ali redko) videnega. Tokrat celo do te mere, da je njegovo potezo z aplavzom na nogah pospremila celo hladna in zadržana (sploh do gostov) ruska publika.

Ricardinho se je odkril v zelo težkem položaju, podaja njegovega soigralca pa ne bi mogla biti slabša. prenizka za strel z glavo, previsoka za obvladovanje z nogami. In le kaj bi človek s tako žogo lahko naredil pod tako ostrim kotom? No, če ste Ricardinho, ena rešitev vendarle obstaja. Portugalec je z izjemno močjo in kontrolo telesa neposredno sprožil s prsmi (!?), pri tem pa meril tako natančno, da vratar ni imel nobenih možnosti.

Izraz na vratarjevem obrazu pove vse, nihče pa vam ne bo zameril, če si boste spodnji posnetek nore poteze ogledali večkrat.   

Članki iz rubrike