Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

bu
bu

VELIKO RAZKRITJE! Mayweather je priznal 'GOLJUFIJO' na obračunu z McGregorjem: TAKOLE je bilo! Tistemu pa je zmanjkalo kokaina!

Reuters

Konec avgusta smo bili priče dvoboju stoletja, kot so ga poimenovali. Gledali smo težko pričakovani obračun boksarskega šampiona Floyda Mayweatherja in zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja.

Cel svet je bil na nogah, pozornost celotnega sveta je presegla številne v tekmovalnem pogledu pomembnejše športne dogodke. To je bila navsezadnje dobro zrežirana farsa, tako še danes menijo mnogi.

Čeprav je javnost pričakovala hiter konec, da bo McGregor padel takoj na začetku, se to ni zgodilo. Gledalci v dvorani so dobili predstavo, za katero so odšteli veliko denarja. In še veliko več zelencev se je obrnilo, borca sta svoja bančna računa obtežila z milijoni.

Zdaj se je končno oglasil Mayweather in razkril nekaj podrobnosti tega spektakla. Neporaženi boksar, ki je proti McGregorju roke visoko v zrak dvignil še petdesetič, je dejal, da bi lahko že veliko prej zaključil dvoboj.

"Namenoma sem pustil, da je trajalo čim dlje. McGregorja sem 'šparal', želel sem, da se spektakel ne bi prehitro končal. Škoda bi bilo, če bi bili ljudje razočarani," je izjavil Mayweather.

Dvoboj v Las Vegasu je bil namenjen zabavi in kopičenju denarja, to je povsem jasno. Eden tistih, ki so bili v izražanju kritike najglasnejši, je bil nekdanji boksar Oscar De La Hoya, ki je javno izzval Mayweatherja: "Le dve rundi, ne bi jih potreboval več. Torej, izzivam ga, če si upa. Imam 44 let, ampak zanj sem dovolj dobro pripravljen."

Mayweather mu seveda ni ostal dolžan: "Prebral sem, da se želi pomeriti tudi s McGregorjem. Marsikaj govori. Ne vem, kje ima pamet. Morda pa mu je zmanjkalo denarja za kokain in se zato želi vrniti v ring."