nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

konopljazdravi.si
konopljazdravi.si
0 07.01.2023 00:00:00

Težave z zdravjem? Ne skrbite. Konoplja zdravi. Tudi težko ozdravljive bolezni.

Konoplja
konopljazdravi.si
Vse se je začelo iz goreče želje, da pomagam meni ljubi osebi. Osebi, ki so jo mučile bolečine zaradi neuspešne operacije hrbtenice. Protibolečinske tablete so stanje le še poslabšale, zaradi težav z želodcem.

Vse se je začelo iz goreče želje, da pomagam meni ljubi osebi. Osebi, ki so jo mučile bolečine zaradi neuspešne operacije hrbtenice. Protibolečinske tablete so stanje le še poslabšale, zaradi težav z želodcem. Prognoza je bila postavljena: njegovo življenje se je bližalo koncu. Pred tem sem sicer že večkrat slišal za to, da konoplja zdravi, ampak temu vse do tega ključnega dogodka nisem posvečal veliko pozornosti. Ker pa se nisem mogel sprijazniti z neznansko bolečino mojega prijatelja, še manj pa s tako kruto prognozo, sem se odločil, da poskusim. Prijatelju sem pripovedoval o tej čudoviti rastlini - rešitvi za skorajda vsako bolezen in na srečo je bil tudi sam tej ideji naklonjen. Že kmalu sva opazila, da se mu je zdravstveno stanje začelo izboljševati, kar mi je dalo dodaten zagon. Preštudiral sem skorajda vso strokovno, tujo literaturo na to temo. Spoznal sem tisoč in eno presenetljivo dejstvo o tej osupljivi rastlini… 

In se nesebično odločil

Odločil sem se, da nesebično delim vse svoje znanje in izkušnje. V tistem času, namreč še ni bilo veliko slovenske literature. To pomeni, da znanje o tako izredno pomembni rastlini za naše življenje tistim, ki niso obvladali angleščine ni bilo dostopno. Začel sem s področjem endokanabinoidnega sistema, receptorji in centralnega živčevja. Iz gole radovednosti. Zanimalo me je, kaj je skupnega Kronovi bolezni, kronični bolečini in artritisu, saj sem prišel do spoznanja, da je konoplja rešitev za vse tri. 

Vendar zame to še ni bilo dovolj

Navsezadnje sem se odločil, da vso znanje in izkušnje delim z vami najprej na svoji spletni strani in vodičih. Danes se marsikomu zdijo moji članki, vsebine tako na spletni strani kot tudi na družbenih omrežjih plemenita gesta. O tem se lahko prepričate tako na družbenih omrežjih. Prepričate pa se lahko tudi v javnih medijih, kot so Medover.net, RTVSLO.si, VIZITA.si in tudi Večer. Kljub vsem tem dosežkom, na katere sem resnično ponosen, pa priznavam, da sem se za deljenje znanja z vsemi vami odločil povsem spontano.

Moja uspešna zgodba se nadaljuje. Bodite del nje tudi vi. 

Ker je vedno več podpore in zanimanja za vsebino, ki jo objavljam, sem začel pošiljati tudi e-novice. Danes delim novice tudi na družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Twitter in Pinterest. Če se želite tudi vi bolj sistematično podati v svet konoplje in njenih zdravilnih učinkov, vas vabim, da se mi pridružite. 

Članki iz rubrike