Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Alma Glumac
Alma Glumac
0 14.04.2017 12:17:32

Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja:Prvo srečanje več kot uspešno!

Srečni izžrebanci Nejc Rek, Nena Godina, mag. farm. Janez Erčulj in Gregor Jordan.
Tit Košir
V prijetnem okolju kavarne »KAVA-ČAJ« - SLAMIČ na Kersnikovi ulica 1 v Ljubljani v neposredni bližini mestne knjižnice smo na uvodnem srečanju nagradne igre Spomladanski detox pod budnim očesom farmacevta Janeza Erčulja spoznali nekatere izmed srečnih izžrebancev in vso ekipo Enterosgel Slovenija.

 Trije izmed srečnih izžrebancev nagradne igre Enterosgel Nena Godina, Nejc Rek in Gregor Jordan so na uvodnem srečanju prejeli Enterosgel Trojček in poslušali zanimivo predavanje magistra farmacije. 

Marca smo bralce naše spletne strani spodbudili k nagradi igri s sledečimi besedami:

Dobro počutje štiriindvajset ur na dan je mogoče načrtovati. Včasih z večjo spremembo, pogosto pa zadostuje že, da se zavemo manjših stvari, jih spremenimo in postanemo bolj zdravi. Za boljše počutje vam priporočamo, da najprej očistite telo vseh nezaželjenih snovi. Naj se spomladansko čiščenje začne!

Ste tudi vi nejevoljni, razdražljivi in utrujeni? Imate oslabljen imunski sistem? Nič takšnega! Za pet srečnežev bo poskrbela ekipa Enterosgel Slovenija in mag. farm. Janez Erčulj s 14 dnevnim razstrupljanjem s pomočjo silikonskega gela Enetrosgel. Bodite tudi vi med njimi in pohitite s prijavo!

Nena Godina, 32 letna simpatična dama, rada hodi v naravo s kužkom in družinico, rada potuje in spoznava nove kulture in ljudi, posluša glasbo, kuha in peče. Njena težava so alergije, katere so se začele pojavljati nekje v zgodnji puberteti.

enterosgel0009
Največje težave ima Nena Godina z alergijo na cvetni prah.
Tit Košir

Največje težave ima z alergijo na cvetni prah. Letos se je stanje malo poslabšalo in se je odločila, da mora resno nekaj na temu storiti. Ni želela jemati zdravil, ker to ni najboljša rešitev, iskala je nekaj naravnega in naletela kot nalašč na oglas za Enterogel, kjer se je lahko prijavila na nagradno igro. In poizkusila srečo. Na srečanje je prihitela z nekaj minutno zamudo. To je današnji tempo delovne ženske. Od sedmih zjutraj na nogah, po službi sledijo nujni opravki, potem naše srečanje in šele zvečer bo prestopila domači prag. Takšen je vsakdan tudi marsikoga izmed nas, kajne. Nena ima to smolo, da je spomladi, ko se prebuja narava in vse cveti, njen nos zamašen in poln sluzi, ki pa jo ne more izločiti. Med pogovorom smo lahko opazili njeno težavo. Pretirano reakcijo imunskega sistema na sicer neškodljive snovi imenujemo alergija. Snovem, ki jo sprožijo pravimo alergeni. Alergeni so lahko skoraj vse snovi, najpogostejše pa so cvetni prah, hišne pršice in mačja dlaka. Alergene lahko v organizem vnesemo skozi dihala, tako kot jih vnese Nena ali pa drugače, na primer skozi usta, v stik s kožo in očmi. Znaki alergije so srbenje, rdečina kože in sluznic, izpuščaji, kihanje, kašelj, zamašen nos, in izcedek iz nosu, ter ostalo. Nena ima prav zamašen nos. Na žalost je njena alergija kronična, saj se ji ponavlja. Mag. farm. Janez Erčulj je Neno hitro razveselil z dobro novico. Neglede na tip alergije lahko njeno zdravljenje uspešno podpre z uporabo izdelkov Enterosgel in posledičnim razstrupljanjem organizma, saj bo na svojo površino v črevesju vezal alergene in druge škodljive snovi. Zato je priporočljiva uporaba izdelkov Enterosgel ob težavah, ki jih povzroča seneni nahod. In prav to je do sedaj Nenina največja tegoba. Mag. farm. Janez Erčulj ji je svetoval tri-krat na dan en odmerek (po navodilih o uporabi), štirinajst dni. Razstrupljevalno kuro lahko ponovi večkrat letno ob poslabšanju stanja.

Nejc Rek, ki ga prijatelji kličejo Neyo, prihaja iz Velenja in je star 26 let. Nadarjen mladenič je pisatelj in študent Velnesa. Širše občinstvo ga je že spoznalo z izdajo knjižnega prvenca Prepovedano (2014) in z udeležbo v resničnostnim šovu Bar (2015), v katerem je tudi tekmoval. V prostem času piše knjige, žura, hodim v naravo in se posveča hišnim ljubljenčkom.

enterosgel0002
Nejc je prišel na srečanje nasmejan in zgovoren. Pozorno je poslušal besede mag. farm. Janez Erčulja.
Tit Košir

Nejc je prišel na srečanje nasmejan in zgovoren. Pozorno je poslušal besede mag. farm. Janez Erčulja, ko je razlagal vse prednosti razstrupljanja s pomočjo silikonskega gela Enetrosgel. Nejc ima težave s kožo, in sicer ima seboroični in atopijski dermatitis. Koža je naš največji organ oziroma čutilo, ki varuje vse druge organe v organizmu in pokriva celotno telo. Najpomembnejša funkcija kože je razmejitev telesa od zunanje okolice, je ščit pred vplivi okolja, sredstvo sporazumevanja, vpliva na regulacijo temperature telesa, na izmenjavo snovi z okoljem, zaznavanje dotika, temperature, itd. Zaradi svoje vloge je koža tudi organ na katerem se zelo hitro pokažejo zdravstvene težave in porušeno ravnovesje v organizmu. Te težave v splošnem počutju večinoma ne opazimo, se pa kažejo na koži, laseh in nohtih. Enterosgel pomaga kot podpora zdravljenja kožnih alergij, kot je na primer dermatitis. Čas razstrupljanja in jemanja izdelka Enterosgel pri kožnih alergijah je od posameznika do posameznika različen. Pozitivni učinki jemanja gela so se pri nekaterih bolnikih pokazali že po 14-dneh, pri nekaterih pa šele po dveh mesecih, tako da bo Nejc šele kasneje videl, kako bo odreagiralo njegovo telo. Vsekakor se je smiselno razstrupljati toliko časa, dokler se simptomi ne umirijo oz. popolnoma izginejo. V prvem tednu jemanja se pri večini pacientov simptomi manifestirajo (pogosto poslabšajo, vendar pa to stanje traja samo nekaj dni (5-10 dni), nato se stanje na koži žačne hitro izboljševati. Mag. farm. Janez Erčulj je poudaril, da Enterosgel ni zdravilo za atopični dermatitis, je medicinski pripomoček, ki podpre terapijo z zdravili in dodatno pomaga ublažiti simptome atopičnega dermatitisa ter reakcij na koži ob redni uporabi.

Tretji srečni izžrebanec Gregor Jordan je nasplošno zdrav, dobro se počuti, za svoja leta pravi, da je zelo živahen in vse splošno aktiven, saj je organizator, delujoč v marketingu, prav tako aktiven na kmetiji. Ukvarja se namreč še z vinogradništvom. Da pa rad vsako spomlad razstruplja telo in mu tako pomaga. Letos se je odločil narediti spremembo in se razstrupljati pod budnim strokovnim nadzorom.

enterosgel0006
Gregor Jordan se vsako pomlad razstruplja, tokrat po budnim očesom strokovnjakov.
Tit Košir

Sreča je bila na njegovi strani. 14-dnevna uporaba izdelkov Enterosgel bo podprla naravne telesne sisteme za izločanje nastalih in nakopičenih strupov, težkih kovin, radioaktivnih elementov, ostankov hrane in alkohola iz telesa, kateri se v njem nabirajo ob neustreznem življenjskem stilu in neuravnovešeni prehrani. Enterosgel te snovi veže v črevesju in s tem prepreči njihovo nadaljnjo ponovno absorpcijo iz prebavil v telo. V črevesju veže tudi bakterijske toksine in viruse ter jih v 8-12. urah z blatom izloči iz črevesja, s tem pa podpre vaše telo in imunski sistem. Enterosgel ne prehaja preko stene prebavil v organizem in se z vsemi strupenimi snovmi popolnoma izloči iz telesa. Enterosgel se uporablja kot podpora zdravljenja bakterijskih infekcij. V prebavnem traktu veže in odstrani baktrijske toksine in izločke ter razpadne produkte bakterij. Pozitivno vpliva tudi na zdravljenje rotavirusnih infekcij črevesja. Medicinski pripomoček se uporablja za razstrupljanje črevesja. Med prehajanjem skozi prebavni trakt veže nase strupene snovi, patogene bakterije, njihove izločke in alergene. Vse te snovi izloči iz telesa skupaj z blatom, hkrati pa se Enterosgel v telo preko stene prebavnega trakta ne absorbira. Pomaga okrepiti imunsko odpornost organizma, olajša potek različnih bolezni, še zlasti driske, katera je povzročena z različnimi okužbami, in drugih prebavnih motenj ter alergijskih bolezni, spodbuja celjenje ran, je primerna podpora pri zdravljenju z antibiotiki in pomiri prebavni trakt ob pretiranem uživanju alkohola, sladkorja in maščob.

Nasvet:

Pred uporabo tubo dobro pretresite in uporabite eno do dve uri pred ali po obroku ali jemanju zdravil. Medicinski pripomoček v obliki gela iz tube iztisnemo v deciliter vode, ga premešamo in spijemo. Postopek ponovimo trikrat na dan in izvajamo dva tedna. Razstrupljanje telesa z njegovo pomočjo lahko opravimo trikrat na leto ali takrat, ko opazimo, da so se pojavile omenjene težave. Z njim posredno namreč tudi razbremenjujemo svoja jetra, ki so glavni organ za čiščenje telesa. ''Z uživanjem silikonskega gela močno razbremenimo jetra, ki so glavni presnovni organ in čistijo kri ter omogočimo normalno delovanje tega pomembnega organa. Jetrne celice imajo namreč določeno kapaciteto presnovne aktivnosti, če je ta presežena, jetrna celica odmre, to mesto pa zapolni maščoba. Jetra se sicer obnavljajo, a če je propadanje celic hitrejše od obnove, lahko pride do zamaščenosti jeter,'' pove Janez Erčulj, mag. farm.

enterosgel0018
V prijetnem okolju kavarne »KAVA-ČAJ« - SLAMIČ v Ljubljani so izžrebanci pozorno poslušali predavanje.
Tit Košir

Enterosgel se ne veže na sluznico prebavnega trakta zaradi svoje hidrofobne narave in se v 7.-8. urah popolnoma izloči iz prebavnega trakta. V tekočinah se ne raztaplja in nase ne veže vode, zato pri večini ne povzroča zaprtja. Raztopi se ga lahko tudi v hladnem čaju in sadnih sokovih. Je gel brez barve in okusa ter vonja. Če oseba začuti kakšen okus, je to izključno zaradi drugačnega osebnega zaznavanja okusa. Pri manjšem številu ljudi se lahko ob uživanju pojavi zaprtost. Da to preprečimo, se priporoča jemanje skupaj z večjo količino vode, mleka ter fermentiranih mlečnih izdelkov v prehrani. Lahko se uporablja kadarkoli, če se pojavi vzrok za njegovo uporabo. V primeru preventive in razstrupljanja telesa pa se priporoča uživanje dvakrat letno, spomladi in jeseni. Priporočen čas jemanja je 14 dni, pri podaljšani uporabi pa 21 dni. Enterosgel se iz črevesja ne absorbira v telo in kri, ter se popolnoma izloči iz telesa preko črevesja v 7-8 urah, zato predoziranje ni mogoče.

enterosgel0016
Dobro počutje štiriindvajset ur na dan je mogoče načrtovati.
Tit Košir

Prijetno srečanje smo zaključili ob sproščenem pogovoru z dobro zakusko. Veselim se rezultatov detoxa, že zdaj sem radovedna, kaj bodo povedali izžrebanci, že zdaj napeto pričakujem pozitivne novice in stiskam pesti za redno uporabo izdelka. Tako je! Trikrat na dan po malo, dvakrat po več ali enkrat trojno mero. Pa srečno!