Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

(mk)
(mk)
0 03.06.2022 11:04:14

Prireditev Igram rokomet in plešem uspela kljub kislemu vremenu

Veselje mladih rokometašev Škofljice po zmagi nad sosedi iz Mokerca.
Milan Knez in Mitja Markus
V soboto popoldne so prizadevni člani ŠRD Škofljica v večnamenski dvorani na Škofljici organizirali tradicionalno prireditev Igram rokomet in plešem, na kateri so nastopile vse selekcije rokometašev od mini rokometa pa do veteranov, in plesalke ŠKD Frklje.

Pred dvorano je potekalo prijetno druženje s sponzorji in starši. Nekaj tekem si je ogledal tudi župan Občine Škofljica Ivan Jordan in z zanimanjem prisluhnil, kakšne načrte ima vodstvo društva v naslednji sezoni.



Za konec tradicionalne prireditve Igram rokomet in plešem so se med seboj pomerile ekipe: Družina Rot, veterani Še lahku in veterani RK Mokerc KIG. Vse tri ekipe so pokazale, da še vedno znajo, in uživale v rokometni igri. V okviru prireditve pa je bila odigrana tudi ligaška tekma, polfinale skupine C starejših dečkov B. V izjemni tekmi so dečki ŠRD Škofljica ob izvrstni navijaški kulisi z 29:26 premagali sosedsko ekipo RK Mokerc. S to zmago so si zagotovili boje za deveto mesto v državi.



Seveda pa tako velikega dogodka ne bi mogli pripraviti sami, zato gre najprej zahvala vsem članom ŠRD Škofljica, Plesalkam ŠKD Frklje, sponzorjem, Občini Škofljica z županom Ivanom Jordanom na čelu, Osnovni Šoli Škofljica in ravnatelju Romanu Brunšku, upravniku dvorane Zdravku Igličarju, CZ Škofljica, PGD Škofljica in ne nazadnje tudi snažilkam, ki so imele kar veliko dela, da so po koncu prireditve dvorano spravile v red. 

Galerija

Članki iz rubrike