kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 08.02.2020 19:59:06

Krim z novo okrepitvijo

Vodstvo Krima Mercatorja je sredi tega tedna podpisalo pogodbo z 22-letno francosko rokometno reprezentantko Oceane Sercien-Ugolin, pred današnjo tekmo drugega dela lige prvakinj z Budućnostjo v Podgorici pa sporočilo, da je sklenilo sodelovanje tudi z leto dni starejšo slovensko reprezentantko Majo Svetik.

Vodstvo ljubljanske ekipe je pošteno zavihalo rokave in pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Iz ajdovskega Mlinotesta se v prestolnico seli levokrilna rokometašica Maja Svetik, ki je bila del reprezentančne odprave na decembrskem svetovnem prvenstvu na Japonskem, kjer je Slovenija osvojila 19. mesto.


V Šempetru pri Gorici rojena rokometašica je v zadnjih sezonah opravljala kapetansko vlogo pri Mlinotestu. Za ekipo iz Ajdovščine igra od malih nog, v članski konkurenci pa je prvič zaigrala pri 16 letih.

"Vedno sem si želela igrati v večjem klubu, na bolj profesionalni ravni ter biti del lige prvakinj. Zavedam se, da bo preskok na višjo stopničko velik, a to je zame izreden motiv. Vedno sem vesela novih izzivov in ciljev. Zato sem prestopa zelo vesela in že nestrpno pričakujem prihodnjo sezono," je dejala Svetikova.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike