vesolje horoskop Dobra karma

Astrološka napoved za april 2020 za vseh 12 ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Severina s tem zaprla usta dvomljivcem

RTS37TKL (layout (Watermarked)) Reporter.si

Švedi nimajo karantene in drugih omejevalnih ...

testiranje, koronavirus Svet24.si

Nemški strokovnjak o nezanesljivosti številk in ...

sircelj Necenzurirano

Največje "luknje" v megu zakonu

4 Igor Jelen Iggy - foto osebni album Odkrito.si

»Zadnje tri tedne ni bilo nikakršnih opozoril«

delovna-akcija, družina-ržen Njena.si

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

STA
STA
0 08.02.2020 19:59:06

Krim z novo okrepitvijo

Vodstvo Krima Mercatorja je sredi tega tedna podpisalo pogodbo z 22-letno francosko rokometno reprezentantko Oceane Sercien-Ugolin, pred današnjo tekmo drugega dela lige prvakinj z Budućnostjo v Podgorici pa sporočilo, da je sklenilo sodelovanje tudi z leto dni starejšo slovensko reprezentantko Majo Svetik.

Vodstvo ljubljanske ekipe je pošteno zavihalo rokave in pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Iz ajdovskega Mlinotesta se v prestolnico seli levokrilna rokometašica Maja Svetik, ki je bila del reprezentančne odprave na decembrskem svetovnem prvenstvu na Japonskem, kjer je Slovenija osvojila 19. mesto.

V Šempetru pri Gorici rojena rokometašica je v zadnjih sezonah opravljala kapetansko vlogo pri Mlinotestu. Za ekipo iz Ajdovščine igra od malih nog, v članski konkurenci pa je prvič zaigrala pri 16 letih.

"Vedno sem si želela igrati v večjem klubu, na bolj profesionalni ravni ter biti del lige prvakinj. Zavedam se, da bo preskok na višjo stopničko velik, a to je zame izreden motiv. Vedno sem vesela novih izzivov in ciljev. Zato sem prestopa zelo vesela in že nestrpno pričakujem prihodnjo sezono," je dejala Svetikova.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike