ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

STA
STA
0 08.02.2020 19:59:06

Krim z novo okrepitvijo

Vodstvo Krima Mercatorja je sredi tega tedna podpisalo pogodbo z 22-letno francosko rokometno reprezentantko Oceane Sercien-Ugolin, pred današnjo tekmo drugega dela lige prvakinj z Budućnostjo v Podgorici pa sporočilo, da je sklenilo sodelovanje tudi z leto dni starejšo slovensko reprezentantko Majo Svetik.

Vodstvo ljubljanske ekipe je pošteno zavihalo rokave in pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. Iz ajdovskega Mlinotesta se v prestolnico seli levokrilna rokometašica Maja Svetik, ki je bila del reprezentančne odprave na decembrskem svetovnem prvenstvu na Japonskem, kjer je Slovenija osvojila 19. mesto.

V Šempetru pri Gorici rojena rokometašica je v zadnjih sezonah opravljala kapetansko vlogo pri Mlinotestu. Za ekipo iz Ajdovščine igra od malih nog, v članski konkurenci pa je prvič zaigrala pri 16 letih.

"Vedno sem si želela igrati v večjem klubu, na bolj profesionalni ravni ter biti del lige prvakinj. Zavedam se, da bo preskok na višjo stopničko velik, a to je zame izreden motiv. Vedno sem vesela novih izzivov in ciljev. Zato sem prestopa zelo vesela in že nestrpno pričakujem prihodnjo sezono," je dejala Svetikova.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike