Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. februarja

KOLUMNA NOVA Damir Crncec PL Reporter.si

Napad na policijo nam kaže kako blizu je ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

ru
ru
1 21.09.2018 10:16:34

Pretresen tudi šport! TARČA BOMBE prvi mož enega NAJUSPEŠNEJŠIH SLOVENSKIH KLUBOV!

Sta dogodka povezana, je bil na delu isti storilec?
Bobo
Predsednik Krima tarča bombnega napada?!

Ljubljanski policisti so bili v sredo dopoldan obveščeni o sumljivem predmetu ob cesti na Brezovici pri Ljubljani. Strokovne službe so ugotovile, da je šlo za eksplozivno napravo, je pojasnil vodja oddelka za organizirano kriminaliteto Stojan Belšak z ljubljanske policijske uprave. Predmet je našel občan na dvorišču, nato pa je ga je premaknil na rob vozišča.

Strokovne službe so ugotovile, da je bil predmet eksplozivno telo domače izdelave, preiskava o dejanski moči naprave pa še ni zaključena, a ocenjujejo, da eksplozivna moč najbrž ni bila velika. "Na internetu je precej gradiva, ki lahko služi za izdelavo doma narejenih eksplozivnih naprav," je ob tem dejal Belšak. Po poročanju medijev naj bi bilo to eksplozivno telo namenjeno nekdanjemu solastniku podjetja Javna razsvetljava Goranu Bojoviću. Sicer gre tudi za znano osebo v slovenskem športu, saj je že dolga leta predsednik ženskega rokometna kluba Krim.Okoli poldneva v sredo pa so bili policisti obveščeni še o manjši eksploziji pod zadnjim delom osebnega vozila v Črni vasi. Voznika eksplozija ni poškodovala, poškodbe vozila pa niso bile velike, zato preiskovalci ocenjujejo, da ni šlo za večjo količino eksplozivne snovi, tarča pa še en nekdanji solastnik omenjenega podjetja Matej Počivavček.

Po sedaj zbranih informacijah preiskovalci sumijo, da sta oba dogodka najverjetneje povezana, saj na to kažejo določene sledi in predmeti, ki so bili najdeni na obeh krajih. Osumljenec še ni znan, motiv pa bi po Belšakovih besedah lahko bil predvsem zastraševanje oškodovancev, ki ju je povezovalo opravljanje gospodarske dejavnosti.

Značke: krim, bojović

Članki iz rubrike