Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
1 06.08.2018 16:45:36

Celjani in Gorazd Škof končali spor

Nikola Miljković
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško in nekdanji reprezentančni vratar Gorazd Škof sta se dogovorila za poravnavo spora, ki je izhajal iz časa, ko je igralec brez obojestranskega dogovora prestopil v Zagreb. S tem primerom celjski klub zdaj nima več odprtih sodnih zadev.

S poravnavo se je končala skoraj desetletje odprta zadeva, ki je izhajala iz obdobja, ko je Škof, brez vnaprejšnjega dogovora s Celjani, prestopil v RK Zagreb. Obe strani sta si različno tolmačili določila v pogodbi, zaradi česar je nastal sodni spor, ki se je vlekel že zelo dolgo, tako igralec kot klub pa sta si prizadevala, da se ta konča v najkrajšem možnem času. Ker je vprašanje, kako dolgo bi se zadeva na sodišču še reševala, sta se strani dogovorili, da se v postopku v obojestransko zadovoljstvo poravnata, s tem pa je celjski klub zaprl tudi vse odprte pravne zadeve.

"Vesel sem, da smo se končno dogovorili za končanje spora. Kar dolgo časa se je vleklo in ne meni ne klubu gotovo ni bilo v interesu, da se tako nadaljuje. Zato smo se z vodstvom kluba dogovorili za poravnavo, za kar se jim zahvaljujem ter jim želim vso srečo v prihajajoči sezoni, ko končam svojo igralsko kariero, pa si bom z veseljem ogledal kakšno tekmo v Zlatorogu," je dejal Škof, ki je v Celju igral med letoma 2004 in 2008.

Članki iz rubrike