ženski Dobra karma

Kako svetovati, da bo naš nasvet sprejet?

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

ru
ru
2 09.06.2018 13:30:04

KAJ SE DOGAJA V KRIMU? Partner ene od igralk opozoril na zaskrbljujoče stanje! 'Punce čakajo na plače, če kaj rečejo, pa ostanejo še brez tega!

www.alesfevzer.com
Pri Krimu je napeto.

V sploh najtrofejnejšem slovenskem športnem kolektivu je bila po manj plodnih letih v tej zelo solidni – članica izvršnega odbora kluba Deja Doler Ivanović pravi celo zelo, zelo dobri – sezoni prihodnost spet videti obetavno. Toda … prišel je toda.

Pred dnevi so kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN prejeli nenavaden klic. Javil se je partner ene od Krimovih igralk, ki je želel v imenu svoje drage izpostaviti, da je »podoba RK Krima Mercatorja drugačna, kot jo pozna javnost«. »Poznam celotno situacijo. Politika neplačevanja je katastrofalna, igralke so zadnjo plačo dobile za december 2017. Pa še to trgajo. Če na primer izgubijo samo polčas na tekmi, kot so ga proti Celju, jim trgajo 20 odstotkov plače. Če javno kaj preveč poveš, ti trgajo celotno plačo,« nam je zaupal gospod, ki javno ni želel biti imenovan. Kot je poudaril, ravno zato, da svoji izbranki s tem ne bi nakopal težav: »Točno tako. Punce na plače čakajo pol leta, če bodo kaj rekle, pa bodo ostale še brez tega.«

Oglasil se je, ker ... »Vsak teden obljubljajo. Moja pride domov in pravi, da bo plača v petek. In pride petek, pa ni. Potem rečejo naslednji teden, tega denarja pa ni. Energija med igralkami je zelo slaba. Če imaš službo, v kateri ti ne plačajo, v to službo ne hodiš rad,« je pojasnil naš neimenovani vir, čigar identiteta je našemu uredništvu znana.

Seveda so njegove besede preverili pri članici izvršnega odbora Deji Doler Ivanović, ki je, kot je pred kratkim izpostavila tudi sama, vez med vodstvom kluba in igralkami. »Sredstva, na katera smo računali, so začela prihajati kasneje. Dejstvo je, da se ta rep iz preteklosti ves čas vleče za nami. To je začaran krog. Po eni strani želimo vztrajati na najvišji klubski ravni, torej evropski ligi prvakinj, po drugi strani pa počasi poplačevati dolgove iz preteklosti. To je …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI, IN SICER V ŠTEVILKI, OBJAVLJENI DNE 2. 6. 2018.

Značke: krim, rokomet

Članki iz rubrike