Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

tjasa salamun Svet24.si

Tjaša je uresničila željo po motorni žagi

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Iryna Osypenko Nemec Njena.si

Koga je izbrala Iryna Osypenko?

ru
ru
2 09.06.2018 13:30:04

KAJ SE DOGAJA V KRIMU? Partner ene od igralk opozoril na zaskrbljujoče stanje! 'Punce čakajo na plače, če kaj rečejo, pa ostanejo še brez tega!

www.alesfevzer.com
Pri Krimu je napeto.

V sploh najtrofejnejšem slovenskem športnem kolektivu je bila po manj plodnih letih v tej zelo solidni – članica izvršnega odbora kluba Deja Doler Ivanović pravi celo zelo, zelo dobri – sezoni prihodnost spet videti obetavno. Toda … prišel je toda.

Pred dnevi so kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN prejeli nenavaden klic. Javil se je partner ene od Krimovih igralk, ki je želel v imenu svoje drage izpostaviti, da je »podoba RK Krima Mercatorja drugačna, kot jo pozna javnost«. »Poznam celotno situacijo. Politika neplačevanja je katastrofalna, igralke so zadnjo plačo dobile za december 2017. Pa še to trgajo. Če na primer izgubijo samo polčas na tekmi, kot so ga proti Celju, jim trgajo 20 odstotkov plače. Če javno kaj preveč poveš, ti trgajo celotno plačo,« nam je zaupal gospod, ki javno ni želel biti imenovan. Kot je poudaril, ravno zato, da svoji izbranki s tem ne bi nakopal težav: »Točno tako. Punce na plače čakajo pol leta, če bodo kaj rekle, pa bodo ostale še brez tega.«

Oglasil se je, ker ... »Vsak teden obljubljajo. Moja pride domov in pravi, da bo plača v petek. In pride petek, pa ni. Potem rečejo naslednji teden, tega denarja pa ni. Energija med igralkami je zelo slaba. Če imaš službo, v kateri ti ne plačajo, v to službo ne hodiš rad,« je pojasnil naš neimenovani vir, čigar identiteta je našemu uredništvu znana.

Seveda so njegove besede preverili pri članici izvršnega odbora Deji Doler Ivanović, ki je, kot je pred kratkim izpostavila tudi sama, vez med vodstvom kluba in igralkami. »Sredstva, na katera smo računali, so začela prihajati kasneje. Dejstvo je, da se ta rep iz preteklosti ves čas vleče za nami. To je začaran krog. Po eni strani želimo vztrajati na najvišji klubski ravni, torej evropski ligi prvakinj, po drugi strani pa počasi poplačevati dolgove iz preteklosti. To je …

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE NA TEJ POVEZAVI, IN SICER V ŠTEVILKI, OBJAVLJENI DNE 2. 6. 2018.

Značke: krim, rokomet

Članki iz rubrike