prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

charles Svet24.si

Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljev ...

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

STA
STA
0 27.03.2018 17:17:39

Marinčkova ostaja pri Krimu

Arsen Perić
Rokometna vratarka Miša Marinček bo tudi v prihodnji sezoni branila barve Krima Mercatorja, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Marinčkova za Krim igra že osmo rokometno sezono. Bodoča magistra managementa znanja in diplomirana ekonomistka je v dresu članske reprezentance nastopila že s 16 leti, pred zadnjim svetovnim prvenstvom v Nemčiji pa je po več kot 100 nastopih sklenila reprezentančno pot in svoje mesto prepustila soigralki Amri Pandžić.

"V klubu sem že osem let, zato vem, da je Krim moj klub, kjer smo skupaj doživljali vzpone in padce. V zadnjih sezonah smo zelo napredovali, kot ekipa rastemo. V klubu so izrazili željo za podaljšanje pogodbe in moja odločitev ni bila težka. Skupaj gojimo visoke ambicije in prepričana sem, da bomo v naslednji sezoni, z vrnitvijo poškodovanih igralk in novimi okrepitvami, znova trd zalogaj za vse ekipe širom Evrope," je povedala Marinčkova.

Krim se je za naslednjo sezono okrepil z Makedonko Saro Ristovsko ter Angolkama Azenaide Danilo Jose Carlos in Magdo Alfredo Cazanga.

Članki iz rubrike