kopitar 2 Odkrito.si

Po Tini Maze tudi on! Je očka iz pravljice

amir abdaković Svet24.si

Mladi Ljubljančan: "Ne morem gledati otrok v ...

Molk Petisvet

O vsem tem je najbolje molčati!

profimedia-0334675824 Svet24.si

Konec poletja: za septembrskim vročinskim valom ...

Vladimir Putin, svč Svet24.si

FOTO & VIDEO: Putin je v roke vzel novo rusko ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

STA
STA
0 27.03.2018 17:17:39

Marinčkova ostaja pri Krimu

Arsen Perić
Rokometna vratarka Miša Marinček bo tudi v prihodnji sezoni branila barve Krima Mercatorja, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Marinčkova za Krim igra že osmo rokometno sezono. Bodoča magistra managementa znanja in diplomirana ekonomistka je v dresu članske reprezentance nastopila že s 16 leti, pred zadnjim svetovnim prvenstvom v Nemčiji pa je po več kot 100 nastopih sklenila reprezentančno pot in svoje mesto prepustila soigralki Amri Pandžić.

"V klubu sem že osem let, zato vem, da je Krim moj klub, kjer smo skupaj doživljali vzpone in padce. V zadnjih sezonah smo zelo napredovali, kot ekipa rastemo. V klubu so izrazili željo za podaljšanje pogodbe in moja odločitev ni bila težka. Skupaj gojimo visoke ambicije in prepričana sem, da bomo v naslednji sezoni, z vrnitvijo poškodovanih igralk in novimi okrepitvami, znova trd zalogaj za vse ekipe širom Evrope," je povedala Marinčkova.

Krim se je za naslednjo sezono okrepil z Makedonko Saro Ristovsko ter Angolkama Azenaide Danilo Jose Carlos in Magdo Alfredo Cazanga.

Članki iz rubrike