19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

STA
STA
0 27.03.2018 17:17:39

Marinčkova ostaja pri Krimu

Arsen Perić
Rokometna vratarka Miša Marinček bo tudi v prihodnji sezoni branila barve Krima Mercatorja, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Marinčkova za Krim igra že osmo rokometno sezono. Bodoča magistra managementa znanja in diplomirana ekonomistka je v dresu članske reprezentance nastopila že s 16 leti, pred zadnjim svetovnim prvenstvom v Nemčiji pa je po več kot 100 nastopih sklenila reprezentančno pot in svoje mesto prepustila soigralki Amri Pandžić.

"V klubu sem že osem let, zato vem, da je Krim moj klub, kjer smo skupaj doživljali vzpone in padce. V zadnjih sezonah smo zelo napredovali, kot ekipa rastemo. V klubu so izrazili željo za podaljšanje pogodbe in moja odločitev ni bila težka. Skupaj gojimo visoke ambicije in prepričana sem, da bomo v naslednji sezoni, z vrnitvijo poškodovanih igralk in novimi okrepitvami, znova trd zalogaj za vse ekipe širom Evrope," je povedala Marinčkova.

Krim se je za naslednjo sezono okrepil z Makedonko Saro Ristovsko ter Angolkama Azenaide Danilo Jose Carlos in Magdo Alfredo Cazanga.

Članki iz rubrike