katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

Madeleine McCann Svet24.si

Se na ključnih dokazih nabira prah? Razkrili bi ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

STA
STA
0 26.03.2018 13:23:29

Angolski reprezentantki bosta okrepili Krim Mercator

www.alesfevzer.com
Slovenske rokometne prvakinje, igralke Krima Mercatorja, bodo v prihodnji sezoni dobile novi soigralki. To bosta angolski reprezentantki Azenaide Danila Jose Carlos in Magda Alfredo Cazanga, so sporočili iz kluba.

"Izkušeni angolski reprezentantki bosta od prihodnje sezone del Krima Mercatorja, ki bo, izdatno okrepljen na zunanjih položajih, odkrito napadel najboljše evropske ekipe," so zapisali pri Krimu Mercatorju.

Obe igralki sta trenutno članici najtrofejnejšega angolskega kluba Atletico Petroleos de Luanda. Azenaidejeva bo okrepila desni zunanji položaj, z 209 zadetki pa je najboljša strelka izbrane vrste Angole. Cazanga pa bo okrepila levi zunanji položaj, v izbrani vrsti je doslej dosegla 97 zadetkov.Na zadnjem svetovnem prvenstvu v Nemčiji sta se pomerili tudi proti slovenski izbrani vrsti. Ta je slavila z 32:25, angolski reprezentantki pa sta skupaj dosegli 11 zadetkov.

"V klubu smo izredno veseli in ponosni, da nam je uspelo ekipo za prihodnjo tekmovalno sezono okrepiti z dvema vrhunskima in zelo izkušenima rokometašicama. Še posebej veseli dejstvo, da bomo na poziciji desne zunanje končno imeli pravo levoroko ostrostrelko. V klubu verjamemo, da bomo na evropskem prizorišču z njima lažje naredili korak naprej," je dejala Deja Doler Ivanović, članica izvršnega odbora ljubljanskega kluba.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike