Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 26.03.2018 13:23:29

Angolski reprezentantki bosta okrepili Krim Mercator

www.alesfevzer.com
Slovenske rokometne prvakinje, igralke Krima Mercatorja, bodo v prihodnji sezoni dobile novi soigralki. To bosta angolski reprezentantki Azenaide Danila Jose Carlos in Magda Alfredo Cazanga, so sporočili iz kluba.

"Izkušeni angolski reprezentantki bosta od prihodnje sezone del Krima Mercatorja, ki bo, izdatno okrepljen na zunanjih položajih, odkrito napadel najboljše evropske ekipe," so zapisali pri Krimu Mercatorju.

Obe igralki sta trenutno članici najtrofejnejšega angolskega kluba Atletico Petroleos de Luanda. Azenaidejeva bo okrepila desni zunanji položaj, z 209 zadetki pa je najboljša strelka izbrane vrste Angole. Cazanga pa bo okrepila levi zunanji položaj, v izbrani vrsti je doslej dosegla 97 zadetkov.



Na zadnjem svetovnem prvenstvu v Nemčiji sta se pomerili tudi proti slovenski izbrani vrsti. Ta je slavila z 32:25, angolski reprezentantki pa sta skupaj dosegli 11 zadetkov.

"V klubu smo izredno veseli in ponosni, da nam je uspelo ekipo za prihodnjo tekmovalno sezono okrepiti z dvema vrhunskima in zelo izkušenima rokometašicama. Še posebej veseli dejstvo, da bomo na poziciji desne zunanje končno imeli pravo levoroko ostrostrelko. V klubu verjamemo, da bomo na evropskem prizorišču z njima lažje naredili korak naprej," je dejala Deja Doler Ivanović, članica izvršnega odbora ljubljanskega kluba.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike