Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

lakner1 - foto Andrej Kriz Svet24.si

Za 30 kilogramov lažji pevec Žiga Lakner se ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

STA
STA
0 26.03.2018 13:23:29

Angolski reprezentantki bosta okrepili Krim Mercator

www.alesfevzer.com
Slovenske rokometne prvakinje, igralke Krima Mercatorja, bodo v prihodnji sezoni dobile novi soigralki. To bosta angolski reprezentantki Azenaide Danila Jose Carlos in Magda Alfredo Cazanga, so sporočili iz kluba.

"Izkušeni angolski reprezentantki bosta od prihodnje sezone del Krima Mercatorja, ki bo, izdatno okrepljen na zunanjih položajih, odkrito napadel najboljše evropske ekipe," so zapisali pri Krimu Mercatorju.

Obe igralki sta trenutno članici najtrofejnejšega angolskega kluba Atletico Petroleos de Luanda. Azenaidejeva bo okrepila desni zunanji položaj, z 209 zadetki pa je najboljša strelka izbrane vrste Angole. Cazanga pa bo okrepila levi zunanji položaj, v izbrani vrsti je doslej dosegla 97 zadetkov.Na zadnjem svetovnem prvenstvu v Nemčiji sta se pomerili tudi proti slovenski izbrani vrsti. Ta je slavila z 32:25, angolski reprezentantki pa sta skupaj dosegli 11 zadetkov.

"V klubu smo izredno veseli in ponosni, da nam je uspelo ekipo za prihodnjo tekmovalno sezono okrepiti z dvema vrhunskima in zelo izkušenima rokometašicama. Še posebej veseli dejstvo, da bomo na poziciji desne zunanje končno imeli pravo levoroko ostrostrelko. V klubu verjamemo, da bomo na evropskem prizorišču z njima lažje naredili korak naprej," je dejala Deja Doler Ivanović, članica izvršnega odbora ljubljanskega kluba.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike