miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

rebecca Svet24.si

Glavni osumljenec za izginotje 15-letne Rebecce ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

gl
gl
0 29.05.2017 07:59:40

Sijajna gesta celjskega kapetana: s pivom in odojkom v prtljažniku na Gorenjsko

facebook
Ko je Luka Žvižej na svojem facebook profilu objavil »selfi« s škofjeloško ekipo, se je verjetno marsikdo vprašal, kaj je odhajajoči celjski kapetan počel na njihovem pikniku.

Bo mar prestopil v Škofjo Loko? Morda v Ribnico, kamor se seli dosedanji škofjeloški trener Siniša Markota, ki na fotografiji sedi ob njem? Ne, razlog njegovega obiska je bil precej drugačen, skrajno simpatičen. Luka Žvižej je na Gorenjsko prišel izpolnit obljubo.

Na dvoboju Celja in Urbanscape Loke pred mesecem dni je namreč padel simpatičen »dogovor«, na katerega celjski kapetan ni pozabil. »Pred našo tekmo so mi rekli, da bodo zmagali (Velenjčane op. p.) in sem jim v šali odgovoril, da jih počastim s pivom, če bo res tako. Pred tekmo (z Gorenjem) so želeli potrditev tega, jaz pa sem jim rekel, da v primeru zmage dobijo od naše ekipe pivo in odojka. Ker se je to tudi zgodilo, smo obljubo držali in dostavili dogovorjeno,« je svojo simpatično gesto pojasnil Žvižej.

Spomnimo: Škofjeločani so z zmago nad Gorenjem s kar 24:16, ob kateri je blestela domača obramba na čelu z izvrstnim vratarjem Aljažem Panjtarjem, Celjanom omogočili, da so se lahko že prejšnji teden razveselili 21. naslova državnega prvaka, sebi pa mimogrede zagotovili končno peto mesto.

Žvižej, ki je znan po tovrstnih potezah – pred meseci je svojega švicarskega tekmeca v ligi prvakov Andyja Schmida peljal na čevapčiče in v hotel, potem ko je zvezdnik Rhein-Neckarja zamudil klubski avtobus –, se je vznak zahvale v soboto s petimi platoji piva in odojkom v prtljažniku odpeljal kar na piknik škofjeloških rokometašev in poskrbel, da ti niso bili žejni in lačni. »Samo držal sem obljubo, oni pa so si to tudi zaslužili,« je pristavil velikodušni Celjan.

Članki iz rubrike