regina kogoj 14 Odkrito.si

Hude zdravstvene težave Irene Kogoj - Regine

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 26. aprila

Landon Petisvet.si

V nesreči umrl skupaj z očetom in se vrnil sam!

sneg, 27.april 2016 Svet24.si

Začetek prvomajskih počitnic z izrazito ...

sveče žalovanje Svet24.si

Svetlana na poti v Slovenijo izgubila soproga in ...

Ana Lukner Njena.si

Noseča znana Slovenka: so tudi težki trenutki

petra operacija Njena.si

FOTO: Takšna je Petra po operaciji prsi

STA
STA
0 22.03.2017 13:21:05

Tudi Marinčkova še eno sezono v Krimu Mercatorju

Arsen Perić
Vratarka rokometašic Krima Mercatorja Miša Marinček, ki je tudi kapetanka ekipe, bo v prihodnji sezoni še naprej branila barve večkratnih slovenskih državnih prvakinj. Marinčkova, ki je februarja dopolnila 32 let, je bila v letošnji sezoni med najbolj zaslužnimi, da so krimovke igrale v drugem delu lige prvakinj.

"Izredno vesela in zadovoljna sem, da smo s klubom našli skupen jezik in podaljšali sodelovanje še za eno sezono. Po presenečenju v ligi prvakinj v letošnji sezoni ima Krim Mercator visoke cilje tudi v prihodnji. Kot športnici mi to veliko pomeni, zato je bil to eden pomembnejših jezičkov na tehtnici, da sem se odločila, da ostanem v Ljubljani," je ob podaljšanju pogodbe še za eno leto dejala Žalčanka, ki je v Krim Mercator prvič prišla leta 2004, v svoji karieri pa je ob matičnem Žalcu branila še za Ptuj, Olimpijo in avstrijski Witasek.

Pred Marinčkovo so sodelovanje s Krimom Mercatorjem že podaljšali trener Uroš Bregar ter dve prav tako pomembni članici ekipe v tej sezoni, Elizabeth Omoregie in Alja Koren. Pred kratkim pa so se nekdanje evropske klubske prvakinje okrepile še z dvema obetavnima tujkama, Črnogorko Jeleno Despotović, ki v letošnji sezoni igra za madžarski Debrecen, in Ukrajinko Olgo Perederij, trenutno igralko slovaške ekipe Iuventa Michalovce.

Značke: rokomet, sta, marinček

Članki iz rubrike