tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Nataša Bekvalac Svet24.si

Pevka nima več solz

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

anela sabanagic 4 Njena.si

Takšna je Bizovičarjeva izbranka mesec dni po ...

STA
STA
0 22.03.2017 13:21:05

Tudi Marinčkova še eno sezono v Krimu Mercatorju

Arsen Perić
Vratarka rokometašic Krima Mercatorja Miša Marinček, ki je tudi kapetanka ekipe, bo v prihodnji sezoni še naprej branila barve večkratnih slovenskih državnih prvakinj. Marinčkova, ki je februarja dopolnila 32 let, je bila v letošnji sezoni med najbolj zaslužnimi, da so krimovke igrale v drugem delu lige prvakinj.

"Izredno vesela in zadovoljna sem, da smo s klubom našli skupen jezik in podaljšali sodelovanje še za eno sezono. Po presenečenju v ligi prvakinj v letošnji sezoni ima Krim Mercator visoke cilje tudi v prihodnji. Kot športnici mi to veliko pomeni, zato je bil to eden pomembnejših jezičkov na tehtnici, da sem se odločila, da ostanem v Ljubljani," je ob podaljšanju pogodbe še za eno leto dejala Žalčanka, ki je v Krim Mercator prvič prišla leta 2004, v svoji karieri pa je ob matičnem Žalcu branila še za Ptuj, Olimpijo in avstrijski Witasek.

Pred Marinčkovo so sodelovanje s Krimom Mercatorjem že podaljšali trener Uroš Bregar ter dve prav tako pomembni članici ekipe v tej sezoni, Elizabeth Omoregie in Alja Koren. Pred kratkim pa so se nekdanje evropske klubske prvakinje okrepile še z dvema obetavnima tujkama, Črnogorko Jeleno Despotović, ki v letošnji sezoni igra za madžarski Debrecen, in Ukrajinko Olgo Perederij, trenutno igralko slovaške ekipe Iuventa Michalovce.

Značke: rokomet, sta, marinček

Članki iz rubrike