bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

STA
STA
0 06.10.2016 18:42:41

Krimovke še tri leta z Mercatorjem

Nikola Miljković
Rokometašice Krima, ki so si pred tremi tedni zagotovile že 22. zaporedno uvrstitev v ligo prvakinj, bodo še tri leta sodelovale z glavnim pokroviteljem, podjetjem Mercator.

Klub in podjetje sta nadaljevanje sodelovanja, ki traja že več kot desetletje, sporočila danes.

"Mercator je ponosni pokrovitelj RK Krim že več kot 16 let. Sooblikovali smo uspešen razvoj kluba in mu stali ob strani tudi v manj uspešnih obdobjih. Tudi s tem smo dokazovali, da dolgoročno vlagamo v razvoj športa in da smo tudi na tem področju najboljši sosed. Vsem v klubu, predvsem pa igralkam v vseh kategorijah, želimo veliko uspeha in športne sreče tudi v prihodnje, vsem navijačem pa obilo športnih užitkov in veselja na koncu vsake tekme," je ob nadaljevanju sodelovanja dejal predsednik uprave Mercatorja Toni Balažič.



Krimovke v prihajajoči sezoni lige prvakinj čakajo tri skandinavske tekmice; 15. oktobra bodo Ljubljančanke nastope začele na gostovanju pri danski ekipi Esbjerg. Preostala nasprotnika sta še švedski Sävehof in norveški Larvik.

"Za naš klub predstavlja dogovor o nadaljnjem in hkrati tudi dolgoročnem sodelovanju z našim generalnim sponzorjem, podjetjem Mercator, izreden uspeh. S tem smo si v RK Krim Mercator zagotovili mirnejšo prihodnost in stalnost pri našem delu. Mercator je pokazal, da je še vedno naš najboljši sosed, ki se v veliki meri odziva na potrebe lokalnega okolja in nam je v aktualnih razmerah trdna opora in pravi prijatelj. Rokometni klub Krim in Mercator bosta s ponosom na zgodovinske dosežke še naprej gradila uspehe z roko v roki z željo po tem, da bodo naša dekleta še naprej prepoznavna tako doma kot zunaj naših meja," pa je ob podaljšanju sodelovanja dejala Deja Doler, članica izvršnega odbora kluba.

Značke: krim, mercator, rokomet

Članki iz rubrike