astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

ru
ru
0 15.04.2020 11:33:06

Slovenski zvezdnik brutalno iskreno: Korone se ne bojim, itak jo bomo 'fasali' vsi!

Profimedia
Rokometni zvezdnik Dragan Gajić iskreno o koronavirusu.

V srcu Dragana Gajića, bodočega člana včeraj potrjenega novega francoskega prvoligaša Limogesa, še vedno tli upanje, da bi poleti prihodnje leto pri spoštovanja vrednih 37 letih na olimpijskih igrah v Tokiu še popravil svojo strelsko bero 642 golov v dresu z državnim grbom. Član madžarskega velikana Veszprema je za tiskano izdajo Ekipe SN spregovoril tudi o koronavirusu. 

Zdravi ste? Vaš klub je pred dnevi objavil skrb vzbujajočo novico, da je okužen tudi eden od članov vaše garderobe. Menda ne vi …

Jaz sem okej, mislim, da smo v resnici vsi v naši ekipi. Kolikor sem slišal, je prišlo do napake. Po moje ni nihče iz ekipe okužen s koronavirusom. Danes, jutri se bo dokončno vse vedelo, ker so opravili dodatne teste in so bili negativni. Mislim, da se je klub malo prenaglil pri objavi novic.

gajic
Profimedia

Pa vas je kaj stisnilo, zaskrbelo zaradi te bolezni, ko ste pomislili, kako blizu je? Čeprav se lahko izkaže, da v resnici ni bila.

Ne, iskreno povedano, nisem zaskrbljen. Po vseh informacijah, ki jih imamo iz medijev in od zdravniške stroke, sem pomirjen. Dejstvo je, da se bomo v naslednjih mesecih vsi enkrat okužili s koronavirusom, o tem sem prepričan. Na kakšen način ga bomo preboleli, pa je odvisno od vsakega posameznika. Pomembno mi je le, da smo tukaj, daleč stran od staršev, ki so že starejši. Tako da lahko koronavirus dobiva le midva z ženo, ki pa imava dober imunski sistem. Zaskrbljen sem le, ko vidim, da so bolnišnice ponekod polne, ker preveč ljudi zboli naenkrat. Hudo je, ampak mi smo v izolaciji, z nikomer se ne družimo, tako da bo vse ostalo v naši hiši, karkoli se zgodi.

Se vam zdijo strogi ukrepi, kakršne imamo mi v Sloveniji, vi na Madžarskem in v večini Evrope, primerni? Če bomo res vsi zboleli …

Zelo težko je reči. Nekje so preobremenjene bolnišnice in v tem pogledu je izolacija verjetno res edina pametna rešitev. Saj je hudo, vsem nam za štirimi stenami. Nam ni lahko z dvema aktivnima otrokoma, tašči, ki je sama doma in nima nikogar, je tudi težko. Nikomur ni lahko, ampak nekatere stvari so pomembne in moramo se jih držati. Je pa res, da bi se zdaj, ko se vse umirja, počasi res lahko začelo vračati normalno življenje. Počasi, korak za korakom. Kot pravim, vsi bomo enkrat dobili ta virus, to bolezen in se bomo morali spoprijeti z njo. Dokler bodo bolnišnice to lahko zdržale, bo vse v redu.

CELOTEN INTERVJU Z DRAGANOM GAJIĆEM O NJEGOVI PRIHODNOSTI V FRANCIJI, ZMANJŠANJU PLAČ, MOREBITNEM NASTOPU NA OLIMPIJSKIH IGRAH SI PREBERITE V SREDINI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike