cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

ue
ue
0 16.06.2016 17:17:24

Gajić zapušča Montpellier in se seli v....

vszi
Francoski Montpellier in slovenski rokometaš Dragan Gajić sta se sporazumno dogovorila za prekinitev sodelovanja, Gajić pa bo kariero nadaljeval v evropskemu velikanu.

Gajić je bil vrsto let nezamenljiv na desnem krilu Montpelliera, z leti je postal neke vrste zaščitni znak zasedbe z juga Francije, pogodbo pa je imel sklenjeno tudi za prihodnjo sezono, pa je novica o odhodu še toliko bolj presenetljiva. Kakorkoli že, nekdanji slovenski reprezentant, ki je bil zadnjih pet let eno najboljših desnih kril v elitni LNH, pri 31 letih zapira neko poglavje in odpira novo, še sijajnejše.

Le nekaj minut po tistem, ko je francoski klub objavil prekinitev pogodbe z Gajićem, se je namreč na drugem koncu Evrope oglasil nek drug, trenutno še večji, ambicioznejši klub. Gajić bo kariero nadaljeval v Veszpremu, s katerim se ga je sicer povezovalo že pred letom dni.

Zanimivo, v vrstah evropskega podprvaka na desnem krilu igra Gašper Marguč. Zdaj si bosta kov vse kaže (raz)delila minutažo, a glede na to, da bo Veszprem igral na več frontah (domače prvenstvo, liga prvakov, SEHA ?), bi moralo biti minut vseeno dovolj.  Najboljše desno krilo SP v Katarju je z Veszpremom sklenil dveletno pogodbo.


Članki iz rubrike