Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

ue
ue
0 16.06.2016 17:17:24

Gajić zapušča Montpellier in se seli v....

vszi
Francoski Montpellier in slovenski rokometaš Dragan Gajić sta se sporazumno dogovorila za prekinitev sodelovanja, Gajić pa bo kariero nadaljeval v evropskemu velikanu.

Gajić je bil vrsto let nezamenljiv na desnem krilu Montpelliera, z leti je postal neke vrste zaščitni znak zasedbe z juga Francije, pogodbo pa je imel sklenjeno tudi za prihodnjo sezono, pa je novica o odhodu še toliko bolj presenetljiva. Kakorkoli že, nekdanji slovenski reprezentant, ki je bil zadnjih pet let eno najboljših desnih kril v elitni LNH, pri 31 letih zapira neko poglavje in odpira novo, še sijajnejše.

Le nekaj minut po tistem, ko je francoski klub objavil prekinitev pogodbe z Gajićem, se je namreč na drugem koncu Evrope oglasil nek drug, trenutno še večji, ambicioznejši klub. Gajić bo kariero nadaljeval v Veszpremu, s katerim se ga je sicer povezovalo že pred letom dni.

Zanimivo, v vrstah evropskega podprvaka na desnem krilu igra Gašper Marguč. Zdaj si bosta kov vse kaže (raz)delila minutažo, a glede na to, da bo Veszprem igral na več frontah (domače prvenstvo, liga prvakov, SEHA ?), bi moralo biti minut vseeno dovolj.  Najboljše desno krilo SP v Katarju je z Veszpremom sklenil dveletno pogodbo.


Članki iz rubrike