Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
20.05.2014 20:00:00
Deli članek:

Bibi pol leta "out"

vszi

Letos so Nenada Bilbijo za razliko od kakšnih drugih let poškodbe pustile pri miru. Vse do nedeljskega gostovanja v Göppingenu, ko je v deseti minuti po 150. letošnjem bundesligaškem golu z bolečinami v kolenu odšepal z igrišča.

Na prvi pogled ni bilo videti nič hujšega, a ponedeljkov podrobnejši pregled je razkril drugo zgodbo. Strgane križne vezi, zaradi česar bo 28-letni Celjan z igrišč odsoten vsaj pol leta. "Ne morem verjeti, bolečina je zanemarljiva, ni videti tako hudo, a posnetki slikanja razkrivajo drugo zgodbo," je za spletno stran Mindna dejal visokorasli bombarder, ki so ga v preteklosti poškodbe že oddaljile z igrišč.

Letos je po drugi strani kazalo, da bo po dolgem času sezono sklenil brez omembe vrednega prisilnega počitka. Kot že rečeno, vse do nedelje zvečer. Zdaj ga čakata operacija in nato dolgotrajno okrevanje. "Naredil bom vse, kar je v moji moči, da se čim prej vrnem na teren." Ker bo odsoten vse tja do začetka decembra, se bo Minden morda ozrl za novim levim zunanjim, morda pa bodo nastalo vrzel v napadu poskusili zakrpati kar z Miladinom Kozlino, ki se bo nemškemu klubu pridružil poleti.