volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ue
ue
1 29.02.2024 19:22:35

Kapetanka brez dlake na jeziku: 'Ne vem, kaj je razlog! Ne moremo si tega privoščiti!'

alesfevzer.com
Izjave iz slovenskega tabora po tekmi v kvalifikacijah za žensko evropsko prvenstvo 2024 med Slovenijo in Francijo (20:35).

Ana Gros: "V drugem polčasu ni steklo niti malo. Ne vem, kaj se je zgodilo. Kot da bi nam padlo dol, a ne vem, zakaj. Imeli smo dva gola razlike ... Definitivno so boljše, to ni vprašanje, ne moremo pa si privoščiti poraza za 15 golov ne glede na to, da so na drugi strani svetovne prvakinje. Menim, da smo sposobne veliko več, kot smo pokazale v drugem polčasu. Ne vem, kaj je razlog. Žal mi je tudi zaradi občinstva, ki je prišlo danes. Imamo še veliko dela pred sabo. S tako igro bo težko tudi naprej na olimpijskih kvalifikacijah. Morale se bomo veliko bolj zbrati in odigrati precej bolje."


Amra Pandžić: "Iz gola je zelo težko spremljati tako tekmo. Vratarki je najtežje braniti vse te protinapade. Škoda, v prvem polčasu smo bili solidni, se dobro kosali z njimi. Na koncu me je presenetilo, da je bila taka razlika. To ni čisto realno. V drugem polčasu smo padli v njihov mlin, padli smo tudi pri morali in tako se je težko vrniti."

Dragan Adžić, selektor: "Proti olimpijskim in svetovnim prvakinjam ni dovolj dobrih 30 minut, tekmice so vseh 60 minut igrale na polno, saj imajo širino, igralke so kakovostne. Naš prvi polčas je bil na primerni ravni, nato pa se je povsem ustavilo, mentalno smo padli in tudi fizično nismo zdržali vseh 60 minut. Vse težave, s katerimi smo se spopadali v pripravah, so se nam vrnile. Za tako visok poraz in pripravo na tekmo prevzemam odgovornost."

Članki iz rubrike