Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 20.01.2023 18:38:13

Zorman: Sodniški kriterij ni bil na najvišji ravni, padla nam je disciplina! Glave gor, gremo...

Profimedia
Izjave po rokometni tekmi Slovenija - Španija (26:31) na svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem.

Uroš Zorman, selektor Slovenije: "Na današnji tekmi smo dali vse od sebe in bili do 48. minute povsem enakovredni Špancem. V izenačenih tekmah vselej odločajo malenkosti. V prelomnih trenutkih tekme smo Špancem 'podarili' dve žogi. Po dveh prejetih golih na naša prazna vrata nam je padla tudi disciplina v igri, tudi sodniški kriterij ni bil na najvišji ravni. Moji fantje so dali vse od sebe, glavo gor in gremo naprej."

Jure Dolenec, reprezentant Slovenije: "Borili smo se od prve do zadnje sekunde. Španci so bili danes boljši zaradi številnih dejavnikov. O nekaterih ne smem govoriti, nekateri pa so, da so Španci dosegli lepo število golov ob dvignjenih sodniških rokah za predolg napad, pa tudi iz drugega poskusa po odbiti žogi. Dobili smo preveč tovrstnih golov, v vseh drugih prvinah igre smo bili povsem enakovredni Špancem."


Dean Bombač, reprezentant Slovenije: "Trudili smo se po svojih najboljših močeh, a Španci so bili danes boljši. Po bolečem porazu moramo strniti naše vrste in se čim bolje pripraviti na zelo pomemben nedeljski obračun proti Črnogorcem."

Tilen Kodrin, reprezentant Slovenije: "Borba in želja sta bili vseskozi prisotni, očitamo si lahko le brezglavost v določenih obdobjih tekem. Na današnji tekmi so odločale malenkosti, ena od teh stvari je bilo število izgubljenih žog na naši strani. Tekma se je prelomila sredi drugega polčasa, ko smo zaradi napak prejeli dva gola na prazen gol. V končnici smo jih skušali ujeti, a se nam ni izšlo."

Urban Lesjak, reprezentant Slovenije: "Vsi smo dali vse od sebe že v pripravi na pomembno tekmo, na tekmi pa se nam ni izšlo. Španija je bila enostavno boljša ekipa."

Značke: rokomet, sp, slovenija

Članki iz rubrike