Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
1 20.01.2022 10:23:54

Po tujcih SLOVENEC?! Zveza išče novega selektorja, glavni in najbolj vroč favorit pa ...

Ljubomir Vranješ
Profimedia
Bo novi slovenski selektor resnično Slovenec?

Evropsko prvenstvo se je za slovensko reprezentanco ekspresno hitro končalo. Po treh porazih so se slovenski rokometaši od Madžarske poslovili že po prvem delu, kmalu po ponedeljkovi tekmi pa je bilo jasno, da je selektor Ljubomir Vranješ že bivši. 

V sredo smo dobili tudi uradno potrditev, saj je Vranješ sklenil dogovor z nemškim klubom Rhein-Neckarjem Löwnom, vodstvo slovenske zveze pa že išče njegovega naslednika. Ali je prišel čas za Slovenca?


Kot poročajo dobro obveščeni kolegi z Ekipe SN, se to zdi vse bolj realna možnost, glavni kandidati pa so Branko Tamše, Boris Denić, Zoran Jovičić, Aleš Pajović in Uroš Zorman. Ravno slednji naj bi imel celo največ možnosti.

Trener Trima iz Trebnjega ne skriva, da je selektorsko mesto njegov velik cilj in želja, trenerskih izkušenj mu ne manjka, dobro pozna tudi delo v reprezentanci, saj je bil že pomočnik selektorja. "Bom povedal po pravici: Kot vsak vrhunski igralec sem želel igrati v najboljših klubih in reprezentanci, tudi kot trener pa želim postati selektor domače reprezentance. Lagal bi, če bi govoril drugače. Kaj in kako bo, pa trenutno ne vem. Trenutno se osredotočam na Trimo in nisem niti razmišljal o tej funkciji."

Več o dogajanju v slovenskem rokometu in kandidatih za naslednjega slovenskega selektorja si lahko preberete samo v tisakni izdaji Ekipe SN, ki je na voljo tudi na TEJ POVEZAVI.

Značke: slovenija, zorman

Članki iz rubrike