Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 25.01.2021 19:43:42

NORO! To se lahko zgodi SAMO HRVATOM! Misli so, da so IZPADLI, potem pa ... TOLE! Da ne verjameš ...

Reuters
Neverjetna drama na svetovnem prvenstvu v rokometu.

Dan po koncu slovenskih sanj o četrtfinalu so čudežno oživele hrvaške. Naši južni sosedje so se po šokantnem porazu proti Argentini praktično že poslovili od izločilnih bojev, vladala je nacionalna žalost, selektor Lino Červar je praktično odstopil - oziroma je napovedal svoj nepreklicni odhod po koncu prvenstva. Po današnji tekmi z Dansko, kot se je zdelo. Kajti Hrvaško je med živimi ohranjal le scenarij, po katerem bi Argentino na pragu zgodovinskega uspeha šokiral Katar. 

A se je zgodilo točno to. Katarci so igrali zase in za svojo čast, Argentina je bila vse bolj nervozna in na koncu se je s 26:25 veselila reprezentanca z Arabskega polotoka. Hrvaška je tako kar naenkrat oživela - in ne boste verjeli, z nocojšnjo zmago nad Dansko se lahko Hrvati vendarle uvrstijo med 8 najboljših ter naskakujejo odličje. Pri čemer pa je Danska v četrtfinale že uvrščena, večina njene reprezentance pa je zastrupljena s hrano. Take stvari se resnično dogajajo le njim ...

No, se jim je pa zgodilo tudi nekaj drugega. Čudovito priložnost, ki je padla z neba, so namreč pustili ležati. Čeprav so Danci igrali brez svojih največjih zvezdnikov, je bila Hrvaška povsem nemočna, vidno pretresena zaradi notranjih sporov in je tekmo visoko izgubila.  

Članki iz rubrike