uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

nu
nu
5 25.01.2020 08:47:57

NAJVEČJA SRAMOTA! O tem, kar je NAREDIL HRVAŠKI NOVINAR, govorijo vsi! Kaj človeku ni jasno?!

Profimedia
Hotel je biti največja 'faca', postal pa je tarča posmeha in zgražanja.

Hrvaški rokometni novinar Filiš Škrlec je v zelo odmevnem zapisu pred začetkom evropskega prvenstva v rokometu svoji, hrvaški reprezentanci napovedal popoln polom. V zapisu z naslovom 'Leteči cirkus Lina Červarja' je hrvaškega selektorja označil za povsem preživetega, njegov izbor igralcev za nastop na prvenstvu povsem zgrešen, celotno podobo hrvaškega rokometa in reprezentance pa za Planet Hrvaška, na katerem nič ni tako, kot bi moralo biti. 

"Januar je in spet se budijo priložnostni fanatiki, ki tega športa čez leto ne spremljajo. Oblekli se bodo v kockasti dres in morda odpeljali do Gradca. Normalno, ljudje imajo radi uspehe. A težava je, da te maloštevilne in občasne ljubitelje rokometa zelo verjetno čaka nova klofuta v obliki rezultatskega neuspeha," je med drugim zapisal človek, za katerega bi bilo zelo zanimivo vedeti, kako se počuti danes. Ob hrvaški uvrstitvi v veliki finale.

Celoten zapis si lahko preberete na tej povezi. A če je Škrlec pred začetkom prvenstva na ta zapis še dobil kakšen odziv kakšnega somišljenika, si lahko mislite, kaj se je zgodilo zdaj. Hrvaška je namreč blestela skozi celotno prvenstvo, v spektaklu premagala Norveško za uvrstitev v finale in bo v nedeljo naskakovala evropski naslov. Tisti maloštevilni občasni gledalci, ki naj bi šli do Gradca pa so postali 10.000 hrvaških navijačev na polfinalu v Stockholmu, v finalu pa jih bo še več. 

Značke: novinar, hrvat, napoved

Članki iz rubrike