Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

ru
ru
11 23.01.2020 11:12:21

Nov dan, nov BES HRVATOV! 'Poglejte, kaj so nam naredili GLAVNI na ZVEZI, to ni POŠTENO!'

Španija, Hrvaška, Slovenija in Norveška so štiri polfinalistke letošnjega evropskega prvenstva.

Slovenska rokometna reprezentanca si je že pred tekmo z Norveško zagotovila nastop na evropskem prvenstvu, edina neznanka je bila le, kakšni bodo pari polfinala evropskega prvenstva. Po zmagi Norveške nad Slovenijo s 33:30 je bilo jasno, da se bodo vroči Norvežani srečali s Hrvati, Slovenija pa s Španijo. 

Prvotno je bilo tudi napovedano, da bo Slovenija igrala ob 18. uri, a so organizatorji spremenili termin tekem, tako bosta najprej na parket stopili reprezentanci Hrvaške in Norveške. In to nikakor ni pogodu naših južnih sosedov, ki se morajo v Stockholm preseliti z Dunaja, kjer so odigrali drugi del evropskega prvenstva. 

Seveda so Hrvati zelo nezadovoljni s spremembo termina, saj bodo imeli od vseh reprezentanc najmanj časa za prilagajanje na novo okolje, na novo dvorano in ne nazadnje tudi za počitek. Prosti dan bodo morali tako izkoristiti za selitev. Hrvaški mediji so zapisali, da so Hrvati na evropsko rokometno zvezo naslovili prošnjo, da bi jim zagotovili zaseben let takoj po tekmi s Španijo. A tej prošnji niso ugodili, saj naj ne bi želeli prevzeti stroškov za dva leta, tako bodo Hrvati v Stockholm pripotovali skupaj z izbrano vrsto Nemčije, ki jo v švedski prestolnici čaka tekma za peto mesto. "Mi gremo šele na pot, Norvežani pa nas tam že čakajo. To je neenakopraven položaj," je bil jezen selektor Lino Červar.

Članki iz rubrike