Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

STA
STA
1 28.05.2019 21:12:15

Slovenske rokometašice iz Györa v Zreče

www.alesfevzer.com
Slovenska ženska rokometna reprezentanca se je po kratkih pripravah v madžarskem Györu preselila v Zreče, kjer bo opravila sklepni del priprav na prvo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo proti Severni Makedoniji. Ta bo v nedeljo ob 20.30 v Skopju.

"V ekipi imamo nekaj težav s poškodbami. Manjšo težavo s prepono ima Nina Žabjek, medtem ko smo preventivno zaradi bolečega kolena na pregled poslali Polono Barić. Do konca tedna nas čaka še pet treningov, med katerimi se bomo posvetili igri v obrambi in iskali načine, kako se zoperstaviti Severnim Makedonkam. Menim, da se bo ekipa, ki bo bolje branila napade tekmeca, uvrstila na svetovno prvenstvo," besede selektorja Uroš Bregarja prenaša Rokometna zveza Slovenije.

Srednja zunanja igralka Tjaša Stanko pravi, da so priprave na Madžarskem, kjer so odigrale eno tekmo in opravile dva treninga, koristile. "Odkrili smo pomanjkljivosti v naši igri in vemo, kaj bo potrebno nadgraditi, s čim se še posebej ukvarjati. Način igranja Severne Makedonije počasi že spoznavamo prek videoanalize, zato sem prepričana, da bomo do prve tekme vedele vse potankosti."O svoji usodi bodo naše reprezentantke odločale pred domačimi gledalci, in sicer na povratni tekmi, ki bo v četrtek, 6. junija, ob 20.15 v celjski dvorani Golovec.

Svetovno prvenstvo bo na sporedu med 30. novembrom in 15. decembrom 2019 na Japonskem.

Članki iz rubrike