Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

STA
STA
1 23.07.2018 17:42:46

Slovenski rokometni upi v nadaljevanju z Nemci in Islandci

Grega Wernig
Slovenska moška rokometna reprezentanca je z odliko opravila skupinski del evropskega prvenstva do 20 let v Celju, po zmagah nad Norveško, Izraelom in Srbijo pa se bo v drugem delu pomerila z Nemčijo in Islandijo. V torek bo najprej igrala proti Nemčiji, naslednji dan proti Islandiji, obe tekmi v dvorani Zlatorog pa se bosta pričeli ob 19. uri.

Izbranci slovenskega selektorja Saše Prapotnika bodo drugi del pričeli z dvema točkama, Nemci in Islandci imajo po eno, Srbi pa so brez točk.

Slovenija, ki ima s 66 prejetimi goli daleč najboljšo obrambo prvenstva (na drugem mestu je Nemčija z 72, na tretjem pa Španija s 74), se lahko v polfinale uvrsti že samo z eno zmago.

Naša izbrana vrsta, ki ima tudi najboljšega strelca prvenstva - z 28 goli na treh tekmah je to Grega Ocvirk-, se po tekmah v kultni dvorani Golovec seli v dvorano Zlatorog, v kateri organizatorji znova pričakujejo veliko število gledalcev. Ti so v prvem delu v velikem številu polnili nekdanji hran celjskega rokometa in pričarali odlično vzdušje, za katerega so pohvale izrekali tudi tuji gostje.

Vstopnice za obe tekmi Slovenije v drugem delu zaključnega turnirja je moč kupiti na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte, bencinskih servisih OMV ali na blagajni dvorane Zlatorog na dan tekme.

Značke: rokomet, ep, mladi

Članki iz rubrike