jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

ru
ru
3 14.06.2018 08:55:13

SVINJSKO! Po tekmi slovenski "navijač" BRUTALNO nad Kavtičnika. Zaradi STAVE IN GORE DENARJA! (foto)

Vid Kavtičnik
Nikola Miljković
Slovenska reprezentanca je dosegla pirovo zmago v Veszpremu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, po tekmi pa se je zgodilo tole.

Slovenska reprezentanca je v Veszpremu slavila s štirimi goli razlike, torej premalo za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Četa Veselina Vujovića je ostala tik pred vrati, z grenkim priokusom pa se domov vračajo tudi njegovi varovanci.

Morda še najbolj prav Vid Kavtičnik. Eden največjih borcev za slovenske barve in tudi eden najučinkovitejših na tekmi proti Madžarom je imel po koncu tekme opraviti z besnim stavničarjem, kot lahko razberete iz njegovega instagram profila. 

instagram
instagram

"Smrad, jebi se, gnoj, odjebi iz Slovenije, vzel si mi 30.000 evrov," je bil zapis jeznega stavničarja, kar je nedopustno na vsaki ravni.

Uporabnik je bil očitno udeležen v stave z več pari (tako visokega dobitka slovenska loterija namreč ne izplačuje) na tujih stavnicah, očitno pa je pri Kavtičniku stavil vsoto golov manj kot 4,5, kar ga je ujezilo. Kavtičnik je dosegel pet golov in se boril kot vedno, očitno pa nekateri v športu vidijo le še zaslužek in ne truda, ki ga pustijo reprezentanti na parketu. 

Kavtičnik je vso tirado besnega stavničarja objavil na svojem instagram profilu, potem pa je uporabnika tudi blokiral in zapisal še svoj odgovor na vse skupaj: "Hvala." 

Članki iz rubrike