Luka Šulić in Tamara Zagoranski 3 Odkrito.si

Obžaluje! Tega si ob rojstvu hčerke Luka Šulić...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. junija

poslanstvo Petisvet.si

Ozavestimo, zakaj smo bili poslani na Zemljo

Jago, Peter Rančigaj Svet24.si

Ganljiv zapis slovenskega policista: Bil sem ...

LPD_lezeca Svet24.si

To so novi kralji in kraljice šova Ljubezen po ...

aljaz1 Njena.si

Zvezdnik Usodnega vina odigral zadnjo predstavo

Mirjam Poterbin 2 Njena.si

Američani spet obsedeni z Dončićevo mamo

ru
ru
3 14.06.2018 08:55:13

SVINJSKO! Po tekmi slovenski "navijač" BRUTALNO nad Kavtičnika. Zaradi STAVE IN GORE DENARJA! (foto)

Vid Kavtičnik
Nikola Miljković
Slovenska reprezentanca je dosegla pirovo zmago v Veszpremu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, po tekmi pa se je zgodilo tole.

Slovenska reprezentanca je v Veszpremu slavila s štirimi goli razlike, torej premalo za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Četa Veselina Vujovića je ostala tik pred vrati, z grenkim priokusom pa se domov vračajo tudi njegovi varovanci.

Morda še najbolj prav Vid Kavtičnik. Eden največjih borcev za slovenske barve in tudi eden najučinkovitejših na tekmi proti Madžarom je imel po koncu tekme opraviti z besnim stavničarjem, kot lahko razberete iz njegovega instagram profila. 

instagram
instagram

"Smrad, jebi se, gnoj, odjebi iz Slovenije, vzel si mi 30.000 evrov," je bil zapis jeznega stavničarja, kar je nedopustno na vsaki ravni.

Uporabnik je bil očitno udeležen v stave z več pari (tako visokega dobitka slovenska loterija namreč ne izplačuje) na tujih stavnicah, očitno pa je pri Kavtičniku stavil vsoto golov manj kot 4,5, kar ga je ujezilo. Kavtičnik je dosegel pet golov in se boril kot vedno, očitno pa nekateri v športu vidijo le še zaslužek in ne truda, ki ga pustijo reprezentanti na parketu. 

Kavtičnik je vso tirado besnega stavničarja objavil na svojem instagram profilu, potem pa je uporabnika tudi blokiral in zapisal še svoj odgovor na vse skupaj: "Hvala." 

Članki iz rubrike