prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

charles Svet24.si

Strokovnjakinja razkrila govorico telesa kraljev ...

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

ru
ru
3 14.06.2018 08:55:13

SVINJSKO! Po tekmi slovenski "navijač" BRUTALNO nad Kavtičnika. Zaradi STAVE IN GORE DENARJA! (foto)

Vid Kavtičnik
Nikola Miljković
Slovenska reprezentanca je dosegla pirovo zmago v Veszpremu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, po tekmi pa se je zgodilo tole.

Slovenska reprezentanca je v Veszpremu slavila s štirimi goli razlike, torej premalo za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Četa Veselina Vujovića je ostala tik pred vrati, z grenkim priokusom pa se domov vračajo tudi njegovi varovanci.

Morda še najbolj prav Vid Kavtičnik. Eden največjih borcev za slovenske barve in tudi eden najučinkovitejših na tekmi proti Madžarom je imel po koncu tekme opraviti z besnim stavničarjem, kot lahko razberete iz njegovega instagram profila. 

instagram
instagram

"Smrad, jebi se, gnoj, odjebi iz Slovenije, vzel si mi 30.000 evrov," je bil zapis jeznega stavničarja, kar je nedopustno na vsaki ravni.

Uporabnik je bil očitno udeležen v stave z več pari (tako visokega dobitka slovenska loterija namreč ne izplačuje) na tujih stavnicah, očitno pa je pri Kavtičniku stavil vsoto golov manj kot 4,5, kar ga je ujezilo. Kavtičnik je dosegel pet golov in se boril kot vedno, očitno pa nekateri v športu vidijo le še zaslužek in ne truda, ki ga pustijo reprezentanti na parketu. 

Kavtičnik je vso tirado besnega stavničarja objavil na svojem instagram profilu, potem pa je uporabnika tudi blokiral in zapisal še svoj odgovor na vse skupaj: "Hvala." 

Članki iz rubrike