pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

STA
STA
1 11.06.2018 21:11:52

Vujović izbral zasedbo, ki bo na Madžarskem skušala narediti čudež

www.alesfevzer.com
Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je po zadnjem treningu v Zrečah določil 16 igralcev, ki bodo v torek dopoldne odpotovali v Veszprem na povratno kvalifikacijsko tekmo z Madžarsko za nastop na SP v Nemčiji in na Danskem 2019. Med njimi ni Mateja Gabra, Nika Medveda in Urha Kastelica.

Poleg omenjenih igralcev k vzhodnim sosedom ne bodo odpotovali tudi Gregor Potočnik, Nino Grzentič, Gal Marguč in Rok Ovniček. Potem ko je Vujović ostal brez Gabra, je zaradi bolečin Medveda v kolenu na zadnji trening v Slovenskih Konjicah moral vpoklicati Matica Verdineka. Mesto v ekipi je dobil tudi vratar Rok Zaponšek.

Na Vujovićevem seznamu sta tako vratarja Urban Lesjak (Celje Pivovarna Laško) in Rok Zaponšek (Gorenje Velenje), krilni igralci Darko Cingesar (Aix), Blaž Janc (Kielce), Gašper Marguč (Veszprem) in Matic Verdinek (Gorenje Velenje), zunanji igralci Marko Bezjak (Magdeburg), Jure Dolenec (Barcelona), Vid Kavtičnik (Montpellier), Borut Mačkovšek, Žiga Mlakar (oba Celje Pivovarna Laško), Aleks Vlah (Koper 2013) in Miha Zarabec (Kiel) ter krožni napadalci Blaž Blagotinšek (Veszprem), Matic Suholežnik (Celje Pivovarna Laško) in Igor Žabič (Wisla Plock).

Značke: rokomet, sp, kvalifikacije

Članki iz rubrike