stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 01.04.2018 18:55:51

Na Vujovićevem seznamu tudi Baznik in Vlah

www.alesfevzer.com
Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v ponedeljek zbrala v Laškem, v tednu Evropske rokometne zveze (EHF) pa bo igrala dve pripravljalni tekmi z Belorusijo. Prva bo 7. aprila v Trbovljah, druga dan kasneje v Laškem.

Tik pred reprezentančnim zborom je selektor Veselin Vujović zaradi poškodb v ekipo vpoklical dva nova igralca. Na njegovem seznamu sta nova igralca Jože Baznik iz francoskega Aixa in Aleks Vlah iz Kopra 2013.

Vujović na bližnji akciji poleg Nika Henigmana (Riko Ribnica) ter Mateja Gabra (Pick Szeged) zaradi natrgane mišice ne bo mogel računati na vratarja Klemna Ferlina (Gorenje Velenje), medtem ko bo Matevž Skok (Sporting Lizbona) navkljub poškodbi kolena vseeno prisoten na pripravah, Marko Bezjak (Magdeburg) pa si je poškodoval gleženj.



Zbor bodo zavoljo klubskih obveznosti malenkostno zamudili Vid Kavtičnik, Blaž Janc in Vid Poteko, ki bodo v Laško prispeli tik pred prvim treningom.

Slovenija se bo v tradicionalnem tednu EHF dvakrat pomerila proti Belorusiji, deseti ekipi z letošnjega evropskega prvenstva na Hrvaškem. Z njo se je doslej pomerila na devetih tekmah, na katerih je šestkrat zmagala, enkrat remizirala in dvakrat izgubila. Nazadnje sta se ekipi pomerili na svetovnem prvenstvu v Dohi 2015, kjer je Slovenija v skupinskem delu zmagala s 34:29.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike