bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

STA
STA
0 14.06.2017 11:45:00

Proti Švicarjem brez Mihe Zarabca

Reuters
Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je izbral 16 igralcev za današnjo predzadnjo kvalifikacijsko tekmo s Švico za nastop na evropskem prvenstvu na Hrvaškem 2018. Na drevišnji tekmi, ki se bo v Schaffhausnu pričela ob 20.15, ne bo igral Miha Zarabec.

Po današnjem tehničnem sestanku je jasno, da bodo slovenske barve na drevišnji tekmi v BBC Areni zastopali vratarja Matevž Skok in Urh Kastelic, krilni igralci Matic Verdinek, Gašper Marguč in Tilen Kodrin, zunanji igralci Jure Dolenec, David Miklavčič, Marko Bezjak, Saša Barišić Jaman, Jan Grebenc, Borut Mačkovšek, Žiga Mlakar in Patrik Leban ter krožni napadalci Blaž Blagotinšek, Matej Gaber in Igor Žabič.

V kvalifikacijski skupini 5 si je Nemčija z osmimi zbranimi točkami že izborila nastop na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Za drugo mesto v skupini sta glavna kandidata Portugalska in Slovenija. Po štirih odigranih tekmah je Portugalska zbrala pet, Slovenija tri, Švica pa je brez točk. Para današnjega predzadnjega kroga sta Švica - Slovenija (20.15) in Portugalska - Nemčija (20.30), para zadnjega kroga pa Slovenija - Portugalska (sobota, 20.00) in Nemčija - Švica (nedelja, 15.00).

Značke: rokomet, švica, slovenija

Članki iz rubrike