tone vogrinec Odkrito.si

Hčeri Toneta Vogrinca zapustili Slovenijo

Eurofighter Typhoon italijanska vojska Svet24.si

Nov evropski lovec na obzorju

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

vremenska sprememba, nevihta Svet24.si

Pred prazniki še vsaj en vremenski obrat

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

tomaz natasa Njena.si

Je ta tekmovalec res krivec za slabe rezultate ...

STA
STA
0 14.06.2017 11:45:00

Proti Švicarjem brez Mihe Zarabca

Reuters
Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je izbral 16 igralcev za današnjo predzadnjo kvalifikacijsko tekmo s Švico za nastop na evropskem prvenstvu na Hrvaškem 2018. Na drevišnji tekmi, ki se bo v Schaffhausnu pričela ob 20.15, ne bo igral Miha Zarabec.

Po današnjem tehničnem sestanku je jasno, da bodo slovenske barve na drevišnji tekmi v BBC Areni zastopali vratarja Matevž Skok in Urh Kastelic, krilni igralci Matic Verdinek, Gašper Marguč in Tilen Kodrin, zunanji igralci Jure Dolenec, David Miklavčič, Marko Bezjak, Saša Barišić Jaman, Jan Grebenc, Borut Mačkovšek, Žiga Mlakar in Patrik Leban ter krožni napadalci Blaž Blagotinšek, Matej Gaber in Igor Žabič.

V kvalifikacijski skupini 5 si je Nemčija z osmimi zbranimi točkami že izborila nastop na evropskem prvenstvu na Hrvaškem. Za drugo mesto v skupini sta glavna kandidata Portugalska in Slovenija. Po štirih odigranih tekmah je Portugalska zbrala pet, Slovenija tri, Švica pa je brez točk. Para današnjega predzadnjega kroga sta Švica - Slovenija (20.15) in Portugalska - Nemčija (20.30), para zadnjega kroga pa Slovenija - Portugalska (sobota, 20.00) in Nemčija - Švica (nedelja, 15.00).

Značke: rokomet, švica, slovenija

Članki iz rubrike