evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Miha Andolšek
Miha Andolšek
0 01.11.2014 14:00:54

Samo da bodo glave na pravem mestu, pravi Gajić

Arsen Perić
Hrbet, tetiva, stegenska mišica,... Pravzaprav bi prej našteli dele telesa, ki ga ne bolijo. A njegova levica je vseeno neumorna, Slovakom je zabil devet komadov in čeprav je pogrešal še kakšen protinapad več, mu je še enkrat več pripadel naziv najboljšega strelca tekme. Dragan Gajić, slovenska gol mašina kot mu pravi selektor, pred gostovanjem v Latviji.

Če se še za začetek še enkrat vrnemo na sredin obračun v Bonifiki. Rutinsko opravljen posel?
Na koncu je morda res tako izpadlo, a smo se morali kar precej angažirati in potruditi, da smo zlomili slovaški oreh in prišli do razlike osmih zadetkov ter potem tekmo res rutinsko pripeljali h koncu. Morda postajamo velika ekipa, tako namreč le-te dobivajo tovrstne tekme. Če bi v prvem polčasu še malce popravili tranzicijo, dosegli kakšen lahek zadetek več, bi bilo še bolje, ampak za prvo tekmo po štirih mesecih je bilo zadovoljivo. Upam, da bo v Latviji še boljše.

Brez stresov, brez drame, tako kot to počnejo veliki?
Bi znal biti kar pravšen naslov, a pustimo velike besede za konec, bomo potem po Katarju govorili in ocenjevali.



Latvija?
Ne vem prav veliko, smo pa že večkrat dobili dokaz, da dandanes vsi igrajo rokomet. V tej luči ne moremo reči, da gremo v Latvijo po zmago z desetimi goli razlike. Seveda je mogoče, če bo pristop pravi, če bodo glave čiste, če bomo motivirani kot proti Slovaški, vsekakor. Smo namreč kvalitetnejši, tudi tam lahko tekmo speljemo na podoben način kot pa proti Slovakom, a ponavljam, glave morajo biti na pravem mestu.

Klemen Cehte je nakazal, da bi znal biti dodana vrednost izbrani vrsti?
Super, vesel sem, da smo dobili dodatnega igralca v kategoriji "šuterji", sploh ker se ne ve, kako bo z Borutom Mačkovškom in Nenadom Bilbijo. Verjetno sta izgubljena za Katar, morda Borut še ne povsem, tako da nedvomno rabimo tovrstnega igralca, ki lahko potegne obrambo s šestih metrov. Klemen se je lepo vklopil v ekipo, v ta timski duh, ki ga imamo, je delaven, posluša, si želi in upam, da bo tako tudi v prihodnje.

Članki iz rubrike