Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Gregor Lisec
Gregor Lisec
19.09.2024 10:53:36
Deli članek:

Na Kodeljevem, kjer bo(mo) kot doma, želim Zormanu nekaj pokazati Plus

alesfevzer.com

Uroš Zorman si je sicer želel, da bi skupaj s Stašem Jovičićem iz Trebnjega v Ljubljano odpeljal tudi Vida Miklavca, a če bo na petkovem obračunu ranjenih levov in tigrov (po porazih s Slovenj Gradcem oziroma Gorenjem) prvega lahko spustil z verige, mu bo drugi predstavljal glavno nevarnost z nasprotne strani. Vid pravi, da s soigralci na Kodeljevo pridejo z nabrušenimi zobmi.

Aktualni podprvaki, ki so z Zormanom na klopi v prejšnjih štirih sezonah neuspešno naskakovali državni prestol, so v ‘življenje po Urošu Zormanu’ krenili obetavno. Vzeti skalp petega kluba Francije iz prejšnje sezone, ki je bil pred dnevi le za zadetek prekratek proti PSG-ju, ni mala stvar. A Limoges se je četi Radoslava Stojanovika oddolžil z obrestmi, da je v Franciji za letos končal evropsko pot Trima, ki ga je v prejšnjem krogu lige NLB nato na Dolenjskem spotaknil še Slovenj Gradec. Kako bi lahko ta(kšna) popotnica vplivala na trebanjske leve na obračunu z ljubljanskimi tigri? “Skušamo se ne ozirati na ti dve slabši tekmi, slabša rezultata. Vemo, kaj hočemo, dve točki. Ali igramo na Slovanu ali doma, pač kjerkoli, vedno hočemo zmagati. S to miselnostjo gremo v Ljubljano,” je napovedal eden ključnih mož gostujoče ekipe Vid Miklavec.

S soigralci in strokovnim štabom ne pridejo sami. “Vemo, da iz Trebnjega prišlo nekaj avtobusov naših navijačev, zato se še bolj veselimo. Ker bo kot da bi igrali doma. Vemo tudi, da igramo proti bivšemu trenerju, ki se mu bomo želeli dokazati,” je napovedal Miklavec in razmislil, da utegnejo biti Trebanjci v letošnji sezoni prav na tekmah s Slovanom najbolj motivirani, podžgani, po domače – ‘napaljeni’.