Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
49 21.03.2024 15:48:03

Pretres v Celju, trener je odstopil! V tem času se je zgodilo veliko ...

alesfevzer.com
Do konca sezone bo na klopi Klemen Luzar.

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je na spletni strani sporočil, da je srbski strokovnjak Alem Toskić po pokalnem porazu proti Krki (26:31) odstopil z mesta glavnega trenerja. Dvainštiridesetletni strokovnjak, sicer nekdanji igralec kluba, je na klop celjske zasedbe sedel leta 2021 in jo v prvi sezoni popeljal do naslova državnih prvakov in igranja v ligi prvakov. Prejšnja sezona 22/23 je bila še uspešnejša, ko je klub popeljal do trojne slovenske krone.
To sezono Celjanom ne gre od rok. Ob četrtfinalnem porazu v domačem pokalu so skupinski del lige prvakov končali brez osvojene točke po 14 tekmah, v domačem prvenstvu pa zasedajo tretje mesto, štiri točke za vodilnim Trimom in dve točki za Gorenjem iz Velenja, ki je odigral tekmo manj. "Najboljša rešitev za klub in zame osebno je v tem trenutku prekinitev pogodbe. Za nami sta dve odlični sezoni, letošnja ni šla po pričakovanjih oziroma željah," je za spletno stran Celja dejal Toskić. "Veliko se je v tem času zgodilo, spremenilo, predvsem v igralskem kadru. V vsakem trenutku smo skupaj z ekipo dali vse od sebe. Hvaležen sem vsem igralcem in članom strokovnega štaba, s katerimi sem sodeloval. Verjamem, da smo skupaj postali boljši ljudje, boljši igralci in napredovali na vseh področjih," je še dodal zdaj že nekdanji trener ekipe iz knežjega mesta.
Celjane bo do konca sezone vodil trenutni trener mladinske ekipe in selektor slovenske mladinske reprezentance Klemen Luzar, so sporočili iz kluba.

toskic af
alesfevzer.com

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike