favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
1 03.03.2021 22:30:24

Celjanom ODPADLA tekma z Aalborgom

ALESFEVZER.COM
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bi morali v četrtek v Aalborgu odigrati zadnjo tekmo rednega dela lige prvakov, ki pa je zaradi novih koronavirusnih okužb v danskem taboru odpovedana, so v sredo zvečer sporočili Celjani. Čeprav so bili že na Danskem, kamor so pripotovali neposredno iz Nemčije, so tik pred zdajci ostali brez tekme.

Na Dansko so se Celjani namreč odpravili neposredno iz Kiela, ko je že bilo jasno, da je imel Aalborg na ponedeljkovem testiranju enega okuženega igralca. Ker so Danci zagotavljali, da se igralci že vse od sobote niso družili in imeli dejavnosti, in ker so jim tekmo dovolile tudi danske oblasti, je temu pritrdila tudi Evropska rokometna zveza (EHF).

Celjski rokometaši so tako odpotovali na Dansko, kjer pa jih je danes zvečer danski klub obvestil, da sta na novem testiranju pozitivna še dva dodatna igralca. Evropska zveza je tako v poznih večernih urah odločila, da se tekma odpove. Ker ni na voljo nobenega rezervnega termina, saj se redni del končuje, sledi pa reprezentančni premor, nato pa bodo že na vrsti tekme osmine finala, tekme tudi ne bo.



Celjani so se tako že dogovorili za hitrejši let domov in se bodo v četrtek v Slovenijo vrnili okoli 17. ure, predvsem pa bodo spremljali razplet tekme Kielce - Flensburg. V primeru zmage Poljakov, bo tekmec v osmini finala Flensburg. Če se tekma konča z remijem, bodo tekmeci Poljaki. Če pa zmaga Flensburg, potem bo tekmec Pariz.

Poleg te odločitve bo v četrtek znana tudi odločitev glede odpovedane tekme, kjer bi glede na prakso z ostalih tekem dve točki morali pripasti celjskemu klubu, a to seveda ne spremeni položaja na lestvici, so še zapisali v celjskem taboru.

Članki iz rubrike