polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

arktika, ozonska luknja Svet24.si

Na nebu nad Arktiko zazevala človeškemu očesu ...

profimedia-0510959793 Reporter.si

New York zaradi koronavirusa v šoku: trupla ...

delavka, zaposleni Svet24.si

Pozor! Samozaposlene, ki želijo uveljavljati ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
0 24.04.2019 17:53:04

Milan Mandarić šokiral: OLIMPIJA NAZADOVALA ZA TRI LETA! Edini krivec za to pa je ...

www.alesfevzer.com
Milan Mandarić je iskreno spregovoril o tem, zakaj je odpustil Igorja Bišćana in zakaj ga je želel odpustiti že pred tem.

Ena od stvari, ki navijači Olimpije najbolj zamerijo predsedniku Milanu Mandaruiću je ta, da je odpustil Igorja Bišćana po tem, ko je ta osvojil dvojno krono. Po izjemni lanski sezoni so navijači zelenih vzljubili nekdanjega nogometaša Liverpoola, v njem so videlidolgoročno rešitev za Olimpijo, toda  pod taktirko Milana Mandarića ima termin 'dolgoročno' povsem drugačen pomen. 

V prilogi Primorskih novic 7. val je razkril celotno ozadje za odhodom Igorja Bišćana, ki mu je najbolj očital, da v ekipi ni dal več priložnosti mladim nogometašem - jabolko spora sta bila večkrat Martin Pečar in Matevž Turkuš. "Res je osvojil dvojno krono in za to se mu zahvaljujem. Ampak nihče ne ve, kakšne muke sem doživljal z njim. Napako sem naredil, da ga nisem odpustil sedem tekem prej, tako pa sem moral čakati do zadnje tekme, da smo osvojili prvenstvo. Vseh teh sedem tekem smo igrali defenzivno - da ne izgubimo, ne pa da zmagamo. Večji problem je bil, ker je zaustavil proces pomlajevanja ekipe in vključevanja mladih nogometašev v člansko moštvo. 50 let sem v nogometu, pa nikoli nisem trenerju rekel, da mora ta in ta nogometaš igrati, vedno pa sem trenerje spraševal ali si ta in ta nogometaš ne zasluži priložnosti ali večje minutaže in zakaj ne. Z Biščanovim delom je klub nazadoval za tri leta," je povedal Mandarić. 

Članki iz rubrike