katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

Severina – OBREZ!!! Svet24.si

Na Severinini zvezdniški zabavi tudi Joc Pečečnik

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

ru
ru
1 24.10.2018 08:17:36

Slovenski strokovnjak z vso silo udaril po Tamšetu: To je bolano, še posebej ...

Grega Wernig
Slovenski rokometni strokovnjak ostro obsodil dejanje Branka Tamšeta.

V dneh po prvenstveni tekmi Kopra in Celja Pivovarne Laško so iz različnih koncev začele na dan kapljati informacije, da naj bi nedavno odstavljeni trener pivovarjev pomagal Koprčanom pri pripravi na Celjane in se celo udeleževal treningov, ki jih sicer seveda vodi novi trener Kopra Uroš Rapotec. Z njim naj bi opravil celo analizo tekmeca, torej ekipe, ki jo je pred tem vodil.

Vse to je zdaj že nekdanji trener Celja kasneje tudi potrdil, v slovenski športni in še posebej rokometni javnosti pa naletel na različen odziv. Nekateri v tem ne vidijo nič spornega, spet drugi trdijo, da je ta poteza celo neprimerna. Še najdlje je šel nekdanji slovenski selektor Tone Tiselj, ki je ostro obsodil početje Branka Tamšeta.


"Če je res, kot je pisalo, da Branko Tamše v Celju še vedno dobiva plačo in koristi njihov službeni avto, potem se mi takšno dejanje zdi šokantno. Ko sem to slišal, nisem mogel verjeti in sem dejal, da je to bolano. Še posebej ker so se po besedah obeh strani razšli na lep način. Dokler od nekega kluba dobivaš plačo, ne moreš pomagati konkurenčnemu klubu. Takega primera ne poznam. Glede na zapisano v Delu, ne razumem niti uprave Kopra," je za tiskano izdajo Ekipe SN dejal Tiselj.

tone tiselj

Značke: tamše, koper, celje

Članki iz rubrike