jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

ru
ru
1 24.10.2018 08:17:36

Slovenski strokovnjak z vso silo udaril po Tamšetu: To je bolano, še posebej ...

Grega Wernig
Slovenski rokometni strokovnjak ostro obsodil dejanje Branka Tamšeta.

V dneh po prvenstveni tekmi Kopra in Celja Pivovarne Laško so iz različnih koncev začele na dan kapljati informacije, da naj bi nedavno odstavljeni trener pivovarjev pomagal Koprčanom pri pripravi na Celjane in se celo udeleževal treningov, ki jih sicer seveda vodi novi trener Kopra Uroš Rapotec. Z njim naj bi opravil celo analizo tekmeca, torej ekipe, ki jo je pred tem vodil.

Vse to je zdaj že nekdanji trener Celja kasneje tudi potrdil, v slovenski športni in še posebej rokometni javnosti pa naletel na različen odziv. Nekateri v tem ne vidijo nič spornega, spet drugi trdijo, da je ta poteza celo neprimerna. Še najdlje je šel nekdanji slovenski selektor Tone Tiselj, ki je ostro obsodil početje Branka Tamšeta.


"Če je res, kot je pisalo, da Branko Tamše v Celju še vedno dobiva plačo in koristi njihov službeni avto, potem se mi takšno dejanje zdi šokantno. Ko sem to slišal, nisem mogel verjeti in sem dejal, da je to bolano. Še posebej ker so se po besedah obeh strani razšli na lep način. Dokler od nekega kluba dobivaš plačo, ne moreš pomagati konkurenčnemu klubu. Takega primera ne poznam. Glede na zapisano v Delu, ne razumem niti uprave Kopra," je za tiskano izdajo Ekipe SN dejal Tiselj.

tone tiselj

Značke: tamše, koper, celje

Članki iz rubrike