katja jevsek Odkrito.si

Presenečena vremenarka na Pop TV! Tekle so solze ...

Madeleine McCann Svet24.si

Se na ključnih dokazih nabira prah? Razkrili bi ...

Regresija Petisvet.si

S strtim srcem opazovala njegov odhod

mejni prehod, zastoj Svet24.si

Prihajajo prvomajski prazniki in prometni kolaps ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je po govoricah o ločitvi le ...

Tanja Žagar, Miha Vodičar Njena.si

Neprepoznavna Tanja Žagar: besna ga je vrgla ven

Iča Putrih Njena.si

Hči razkrila žalosten vzrok Ičine smrti

nu
nu
0 27.09.2018 13:23:31

Celjani razkrili ime novega in PRESENETILI: Tamšeta je nasledil ...

Veselin Vujović in Branko Tamše
alesfevzer.com
Celjani so že našli zamenjavo za odstavljenega trenerja Branka Tamšeta.

Kot smo že napovedali, je Celje Pivovarna Laško na mesto trenerja članske ekipe imenovalo Tomaža Ocvirka, dosedanjega trenerja mladincev, ki je tudi v članski ekipi skrbel za kondicijsko pripravo.


45-letni Tomaž Ocvirk je Celjan, za katerim je igranje v vseh selekcijah RK Celje Pivovarna Laško, med letoma 1991 in 1995 je štiri sezone nastopal tudi za člansko ekipo. Po zaključeni igralski karieri je opravil Fakulteto za šport ter kasneje pridobil »Master coach« licenco. Tudi po trenerski plati se je najprej izpopolnjeval kot trener mlajših selekcij celjskega kluba, še pred tem pa kot trener mlajših selekcij v ŽRK Celje. Med leti 2006 in 2011 je kot kondicijski trener in pomočnik dobil priložnost pri Kasimu Kamenici in kasneje še pri Tonetu Tislju ter Miru Požunu. V zadnjih sezonah je bil trener mladinske ekipe, s katero je osvojil zadnja dva naslova državnih prvakov, pri čemer je igral z igralci, ki so bili mlajši od konkurence, ob tem pa je ves čas skrbel za fizično pripravo članske ekipe.


Pred Ocvirkom je zahtevno delo, saj Celjane že v nedeljo čaka tekma lige prvakov s Flensburgom, naslednji teden pa še domači derbi z Gorenjem. »Sprejemam izziv in odgovornost, ki jo prinaša vodenje članske ekipe RK Celje Pivovarna Laško, ki mi je bila ponujena danes. Zavedam se, da nas čaka težko delo, ki ga bomo lahko opravili le skupaj, kot ekipa. Najprej se želim pogovoriti s fanti in sodelavci, nato pa bomo naredili načrt, da zadržimo kontinuiteto osvajanja lovorik, ki jo je klub postavil v svoji bogati zgodovini,« je za spletno stran celjskega prvoligaša dejal Ocvirk.

Rokometaše Celja Pivovarne Laško v nedeljo, 30. septembra ob 17. uri, čaka tekma 3. kroga lige prvakov s Flensburgom.

ocvirk

Značke: celje, ocvirk

Članki iz rubrike