benedetti_cavazza1_naslovka Odkrito.si

Borisa Cavazzo doletelo veliko hudega

2stanovanje The Biggest Loser Slovenija 2019 Svet24.si

FOTO: Tukaj bodo hujšali udeleženci The Biggest ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja razkriva našo resnico pred ...

kebab, meso Svet24.si

Na meji ustavili Slovenca s poljskim mesom za ...

jean-claude juncker, theresa may Svet24.si

Kdo je ugriznil Junckerja?

bratkovic Njena.si

Natalija Bratkovič: 'Molite zame!'

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Presenečenje: Po pokoju se Bobovnik vrača na ...

STA
STA
0 20.09.2018 20:30:42

Gergeto v drugo potrdili za predsednika Združenja lige NLB

Sebastjan Gergeta je novi predsednik Združenja lige NLB. Podpredsednik RK Celje Pivovarna Laško je na današnji seji prvoligaških rokometnih klubov na sedežu Rokometne zveze Slovenije (RZS) v Ljubljani prejel enajst glasov. Današnje seje se ni udeležil predstavnik ormoškega Jeruzalema.

Predstavniki slovenskih prvoligaških rokometnih klubov so na današnji seji soglasno potrdili Gergeto za prvega moža svojega združenja. Na seji, ki je bila pred dvema tednoma v prostorih Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu pred superpokalno tekmo med Novomeščani in Celjani, ki se je končala s senzacionalno zmago dolenjskih rokometašev, se je precej zapletlo pri iskanju naslednika za Koprčana Vianeja Višnjevca, ki mu je potekel dvoletni predsedniški mandat na tem položaju.

Tedaj je šest klubov glasovalo za Gergeto, potem ko so njegovo kandidaturo podprli Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje, Koper 2013, Dol TKI Hrastnik, Maribor Branik in Urbanscape Loka, šest pa za predstavnika trebanjskega Trima Dušana Šiška (Sviš Ivančna Gorica, Trimo Trebnje, Dobova, Krka, Jeruzalem Ormož in Riko Ribnica).

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike