reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 09.07.2018 14:54:24

Celjani dobili, kar so iskali! V knežjem mestu srbska okrepitev!

alesfevzer.com
Vrste slovenskih rokometnih prvakov, igralcev Celja Pivovarne Laško, je okrepil levi zunanji igralec iz Srbije.

Gre za Duška Nenadića, ki je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Osemindvajsetletnik v Celje prihaja iz danskega Bjerringbro-Silkeborga.

Nenadić ima bogate izkušnje z igranjem v nemški bundesligi, najmočnejši ligi na svetu, kjer je preživel štiri sezone in se leta 2014 s Flensburgom veselil tudi naslova evropskega prvaka.


Do prihoda v Celje je Nenadić nosil drese Crvene zvezde, Granollersa, Guadalajare, Flensburga, HSV Hamburga, Fusche Berlina in že omenjenega Bjerringbro-Silkeborgaa.

"Draško je igralec s številnimi mednarodnimi izkušnjami, tako na reprezentančni kot klubski ravni, kjer je leta 2014 postal evropski prvak s Flensburgom in imel ob tem v ekipi pomembno vlogo. Iskali smo igralca, ki lahko igra kvalitetno v obe smeri, tako napadalno kot obrambno, in vsi skupaj verjamemo, da smo ga z Draškom dobili. Bo eden izmed najbolj izkušenih mož v naši mladi ekipi," je za spletno stran Celja Pivovarne Laško povedal trener državnih prvakov Branko Tamše.

"Izjemno vesel sem podpisa pogodbe s Celjem Pivovarno Laško in komaj čakam začetek zgodbe v Celju. Zadovoljen sem, ker prihajam v klub s tradicijo, ki ima vedno najvišje ambicije in zavedam se, da so cilji tega kluba vsako sezono visoko, najvišje postavljeni. Celje spremljam že od nekdaj, nekajkrat sem bil tudi nasprotnik, tako da imam o klubu veliko podatkov in vem, kam prihajam. Prepričalo me je urejeno okolje, mlada ekipa in visoke ambicije, ki se ujemajo z mojo vizijo rokometa. Resda prihajam med mlade igralce, od mene so starejši samo Anić, Ferlin in Razgor, vendar v fantih se skriva izjemen potencial in skupaj ga bomo poizkušali razviti tudi na igrišču. Smo mlada ekipa, ki se bo vedno borila do konca. Zame je prihod v Celje nov začetek, željan sem dokazovanja in se že veselim igranja v Zlatorogu, kjer je vedno odlično vzdušje," je ob podpisu pogodbe dejal novi član državnih prvakov.

Značke: rokomet, nenadić, celje

Članki iz rubrike