ana dolinar Odkrito.si

Ano Dolinar je to povsem strlo

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Apokaliptična Petisvet

Nostradamus videl, kaj nas čaka

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Joaquin Phoenix, Joker Svet24.si

FOTO: Je bil Heath Ledger najboljši? Tak bo novi ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

STA
STA
0 21.06.2018 10:44:00

V Velenje zvabili petega novinca

www.alesfevzer.com
Dober mesec dni pred začetkom priprav na novo sezono je rokometno moštvo Gorenje Velenje močnejše za novo ime. Na šestmetrski črti bo barve črno-rumenih v prihodnje branil 20-letni in 193 cm visoki Miha Kavčič. Mladinski reprezentant je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.

Mladi krožni napadalec je prve rokometne korake napravil v ormoškem klubu. Zanj je zaigral v vseh mlajših selekcijah, že kot kadet pa debitiral tudi v članski ekipi. S soigralci je v minuli sezoni poskrbel za lep uspeh, saj se je Jeruzalem Ormož prebil na finalni turnir pokalnega tekmovanja, medtem ko je tekmovanje v državnem prvenstvu zaključil na osmem mestu. Kavčič je skupno odigral 31 tekem, na katerih je zabil 93 golov.

Ob Kavčiču bosta v novi sezoni na položaju krožnega napadalca igrala še nekdanji mladinski reprezentant Darko Stojnić ter otrok velenjske rokometne šole Jan Tajnik. Slednji, sicer nekdanji kapetan mladinske ekipe črno-rumenih, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve sezoni.

Miha Kavčič je peti novinec v ekipi, ki jo bo v novi sezoni vodil Zoran Jovičić. Pred njim so se Velenjčanom pridružili David Miklavčič, Emir Taletović, Vid Levc in Aleks Kavčič.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike