Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 21.06.2018 10:44:00

V Velenje zvabili petega novinca

www.alesfevzer.com
Dober mesec dni pred začetkom priprav na novo sezono je rokometno moštvo Gorenje Velenje močnejše za novo ime. Na šestmetrski črti bo barve črno-rumenih v prihodnje branil 20-letni in 193 cm visoki Miha Kavčič. Mladinski reprezentant je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.

Mladi krožni napadalec je prve rokometne korake napravil v ormoškem klubu. Zanj je zaigral v vseh mlajših selekcijah, že kot kadet pa debitiral tudi v članski ekipi. S soigralci je v minuli sezoni poskrbel za lep uspeh, saj se je Jeruzalem Ormož prebil na finalni turnir pokalnega tekmovanja, medtem ko je tekmovanje v državnem prvenstvu zaključil na osmem mestu. Kavčič je skupno odigral 31 tekem, na katerih je zabil 93 golov.


Ob Kavčiču bosta v novi sezoni na položaju krožnega napadalca igrala še nekdanji mladinski reprezentant Darko Stojnić ter otrok velenjske rokometne šole Jan Tajnik. Slednji, sicer nekdanji kapetan mladinske ekipe črno-rumenih, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve sezoni.

Miha Kavčič je peti novinec v ekipi, ki jo bo v novi sezoni vodil Zoran Jovičić. Pred njim so se Velenjčanom pridružili David Miklavčič, Emir Taletović, Vid Levc in Aleks Kavčič.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike