Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

lakner1 - foto Andrej Kriz Svet24.si

Za 30 kilogramov lažji pevec Žiga Lakner se ...

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

inot Njena.si

Za vedrim nasmehom se skriva kruta zgodba

STA
STA
0 21.06.2018 10:44:00

V Velenje zvabili petega novinca

www.alesfevzer.com
Dober mesec dni pred začetkom priprav na novo sezono je rokometno moštvo Gorenje Velenje močnejše za novo ime. Na šestmetrski črti bo barve črno-rumenih v prihodnje branil 20-letni in 193 cm visoki Miha Kavčič. Mladinski reprezentant je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.

Mladi krožni napadalec je prve rokometne korake napravil v ormoškem klubu. Zanj je zaigral v vseh mlajših selekcijah, že kot kadet pa debitiral tudi v članski ekipi. S soigralci je v minuli sezoni poskrbel za lep uspeh, saj se je Jeruzalem Ormož prebil na finalni turnir pokalnega tekmovanja, medtem ko je tekmovanje v državnem prvenstvu zaključil na osmem mestu. Kavčič je skupno odigral 31 tekem, na katerih je zabil 93 golov.

Ob Kavčiču bosta v novi sezoni na položaju krožnega napadalca igrala še nekdanji mladinski reprezentant Darko Stojnić ter otrok velenjske rokometne šole Jan Tajnik. Slednji, sicer nekdanji kapetan mladinske ekipe črno-rumenih, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve sezoni.

Miha Kavčič je peti novinec v ekipi, ki jo bo v novi sezoni vodil Zoran Jovičić. Pred njim so se Velenjčanom pridružili David Miklavčič, Emir Taletović, Vid Levc in Aleks Kavčič.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike