renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

STA
STA
0 21.06.2018 10:44:00

V Velenje zvabili petega novinca

www.alesfevzer.com
Dober mesec dni pred začetkom priprav na novo sezono je rokometno moštvo Gorenje Velenje močnejše za novo ime. Na šestmetrski črti bo barve črno-rumenih v prihodnje branil 20-letni in 193 cm visoki Miha Kavčič. Mladinski reprezentant je s klubom iz Šaleške doline sklenil štiriletno sodelovanje.

Mladi krožni napadalec je prve rokometne korake napravil v ormoškem klubu. Zanj je zaigral v vseh mlajših selekcijah, že kot kadet pa debitiral tudi v članski ekipi. S soigralci je v minuli sezoni poskrbel za lep uspeh, saj se je Jeruzalem Ormož prebil na finalni turnir pokalnega tekmovanja, medtem ko je tekmovanje v državnem prvenstvu zaključil na osmem mestu. Kavčič je skupno odigral 31 tekem, na katerih je zabil 93 golov.

Ob Kavčiču bosta v novi sezoni na položaju krožnega napadalca igrala še nekdanji mladinski reprezentant Darko Stojnić ter otrok velenjske rokometne šole Jan Tajnik. Slednji, sicer nekdanji kapetan mladinske ekipe črno-rumenih, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve sezoni.

Miha Kavčič je peti novinec v ekipi, ki jo bo v novi sezoni vodil Zoran Jovičić. Pred njim so se Velenjčanom pridružili David Miklavčič, Emir Taletović, Vid Levc in Aleks Kavčič.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike