franci planinsek - ms Odkrito.si

Franci Planinšek o nadzoru nad sinom in bivši ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Kimberly Thompson Svet24.si

Beyonce obtožila čarovništva, prisluškovanja ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

anela sabanagic 4 Njena.si

Takšna je Bizovičarjeva izbranka mesec dni po ...

STA
STA
0 28.03.2018 14:32:33

Grega Okleščen od sezone 2019/20 v Celju

www.alesfevzer.com
V rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško so danes sklenili sodelovanje s srednjim zunanjim igralcem, ki trenutno nastopa za MRK Krko. Član tega kluba bo tudi še v prihodnji sezoni, saj je pogodba sklenjena in stopi v veljavo z začetkom sezone 2019/2020.

Še ne 23-letni Grega Okleščen od sezone 2012/13 redno nastopa za člansko vrsto MRK Krke, kjer je do sedaj zbral 155 nastopov, v katerih je dosegel 469 zadetkov. Z odličnimi igrami v tem dolenjskem prvoligašu si je priigral nastope v vseh reprezentančnih selekcijah, prav tako pa je za njim že nastop za člansko izbrano vrsto, ko je odigral prijateljsko tekmo proti Hrvaški. RK Celje Pivovarna Laško je z njim podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno sezono, ki pa bo v veljavo stopila z začetkom sezone 2019/20, do takrat pa bo nastopal za MRK Krko.

"Ob podpisu pogodbe s Celjem Pivovarno Laško so občutki izjemni. Gre za najboljši klub v Sloveniji in enega boljših v Evropi. Tako odločitev ni bila ravno težka in potrudil se bom, da bom tukaj pokazal vse kar znam. Verjamem pa, da bom močno napredoval tudi potem ko bom enkrat tukaj in da se bom razvil tudi osebnostno, saj je to povsem drugačen nivo, ki ga do sedaj še nisem izkusil. O ciljih in podobno še ne bi govoril, saj je do mojega prihoda še kar nekaj časa, do takrat pa me čaka še veliko dela in dokazovanja v mojem matičnem klubu, Krki, ki mi je omogočila razvoj do nivoja na katerem sem. Gotovo pa so ambicije in cilji Celja vedno visoki in veselim se, da bom v prihodnje del ekipe, ki se jih bo trudila uresničevati," je dejal Okleščen.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike