Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 14.03.2018 13:51:33

Taletović podpisal dveletno pogodbo z Gorenjem Velenjem

Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje Velenje je sporočil ime prve okrepitve za novo sezono. V Šaleško dolino se vrača 28-letni Velenjčan Emir Taletović, ki je podpisal dveletno pogodbo. Taletović bo zapolnil vrzel med vratnicama po odhodu Klemna Ferlina.

Taletović je svoje prve rokometne korake naredil prav v velenjskem klubu, katerega barve je v preteklosti zastopal v vseh selekcijah. S članskim moštvom se je dokopal do prvega in tretjega naslova državnega prvaka v zgodovini kluba, medtem ko je bil v sezoni 2010/11, ko je Gorenje Velenje prav tako stopilo na slovenski rokometni Olimp, posojen v novomeško Krko.


Jeseni 2014 se je nekdanji mladinski reprezentant preselil k mariborskemu Braniku, leto za tem pa nato prvič odšel na tuje in na Poljskem okrepil prvoligaško moštvo Gwardia Opola. Pred sezono 2016/2017 se je pridružil avstrijskemu prvoligašu Brucku, katerega član je tudi v tej sezoni.

S slednjim bo v prihodnje tesneje sodeloval tudi RK Gorenje Velenje, ki je z avstrijskim klubom podpisal pismo o nameri po tesnejšem sodelovanju. To bo zajemalo več področij, med drugimi tudi pomoč pri izobraževanju trenerskih kadrov in razvoju mladih igralcev.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike