Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
0 12.05.2017 14:01:39

Uradno: Vujović po sezoni v Celje

Branko Tamše
Nikola Miljković
Aktualni slovenski prvaki bodo v prihodnji sezoni izgledali precej drugače kot v letošnji.

Branko Tamše bo ostal brez prvih zvezdnikov Blaža Janca in Mihe Zarabca, ki odhajata v Kielce oziroma Kiel, kar pomeni, da Velenjčana čaka delna prenova moštva.

Iz Celja so že pred časom sporočili, da bo eden od novincev v celjskih vrstah Daniel Dujšebajev, danes pa so iz Zlatoroga potrdili, da bo prihodnji dve sezoni tako kot Španec na posoji v knežjem mestu igral še en igralec Kielc – Branko Vujović.

»Vujović je eden izmed najbolj perspektivnih, mladih levičarjev v Evropi. To, da so mu Poljaki že dali državljanstvo in da ga želijo v članski reprezentanci v prihodnje, to zgolj potrjuje. Vsekakor pa pred tem še potrebuje izkušnje, saj gre za mladega igralca, pred katerim je zelo svetla prihodnost. Upam, da bo ta korak ali dva naprej naredil prav v Celju in da bo s svojimi igrami tudi pripomogel našim rezultatom. Že sedaj gre za zelo dobrega napadalca, gotovo pa je pri njem, kot pri vseh mladih igralcih, veliko rezerv v vseh segmentih rokometne igre in te bomo v Celju angažirali,« je za klubsko spletno stran povedal Tamše, Vujović pa je dodal: »Najprej moram poudariti, da sem zelo vesel, da prihajam v Celje. Gre za velik klub, z izjemno tradicijo, igra ligo prvakov, SEHA ligo, serijsko zmaguje v domačem prvenstvu in kar je še pomembneje, v tem trenutku je to eden izmed najboljših klubov v Evropi za mlade igralce. Vse bom dal od sebe, da se dokažem v tem okolju, trenerju Tamšetu, soigralcem in navijačem. Verjamem, da bom pokazal, da lahko pomagam ekipi ter si tako zagotovim svoje mesto med fanti, ter da bomo skupaj nadaljevali v enakem ritmu, kot je klub do sedaj, torej z visokimi cilji in načrti.«

Značke: celje, vujović

Članki iz rubrike