Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
09.04.2016 14:39:05
Deli članek:

Zdaj je hvalabogu uradno: Policija je Matica našla živega!

alesfevzer.com

Bil je strah, bilo je veselje, nato je bil spet strah. Zdaj pa se lahko veselimo tudi uradno, rokometaša Maribora so našli živega.

Talentirani slovenski rokometaš, ki ga je VeselinVujović uvrstil celo na širši seznam reprezentance za odhod na kvalifikacije za Rio v Malmö, je bil pogrešan od približno 5. ure včeraj zjutraj. Matic Verdinek je sicer doma z območja Štor, trenutno pa biva v Kalah, na območju Žalca.

Potem ko se ni oglasil ne družini ne svojcem, so za danes organizirali veliko iskalno akcijo. Glede na to, kaj vse se na tem področju v Sloveniji dogajka v zadnjem času, so se bali najhujšega. Vsi tisti, ki so želeli pomagati iskati Matica, so se nameravali zbrati  v celjskem mestnem parku pri fontani. 

Nato so akcijo tik pred zdajci odpovedali, kajti prišle so najboljše mogoče novice. Matica so našli živega in zdravega. Tako se je vsaj zdelo. Čeprav so novico potrdili tako v njegovem mariborskem klubu kot pri ostalih slovenskih prvoligaših in čeprav so potrditve prihajale tudi od drugod, je policija vse skupaj zanikala. Po njenih informacijah mladeniča niso našli in so ga še naprej intenzivno iščejo. 

Zakaj je do zapleta prišlo? Matic se je oglasil prek sms sporočila, policija pa tega ni želela potrditi kot najdbe mladeniča. Ko so ga tudi dejansko locirali in fizično našli, pa so vse skupaj potrdili. Matic je živ, drama se je tudi uradno srečno končala in v tem pogledu je kljub zmedi vse v najlepšem redu.