ljudje duše Dobra karma

Z ljudmi, ki si jih želite v svojem življenju, ...

valentina4 Svet24.si

Valentina Novak Smej razmišlja o knjigah, ...

sarec pocivalsek bobo 2 Reporter.si

Počivalšek in Šarec sta se udarila na ...

janko jenko Svet24.si

Kdo je poslovnež, ki je priskrbel podjetje in ...

brigita-skela-savič Necenzurirano

Vlada, ljudje ti ne zaupajo! #kolumna

Blaž Švab 2 Njena.si

Blaž Švab televizije ne gleda

alma na granici Njena.si

Alma (Šverc komerc) v resnici seksi in žensteva

ru
ru
0 23.12.2020 18:42:28

Zaradi koronavirusa TEKME LIGE PRVAKOV med Celjem in Zagrebom ne bo, TU JE RAZLOG za odpoved

alesfevzer.com
Zakaj danes ne bo tekme lige prvakov med Celjem in Zagrebom?

Tradicionalni slovensko-hrvaški obračun bi moral biti odigran že pred dvema tednoma, a je bil zaradi primera okužbe s koronavirusom v zagrebški ekipi odpovedan. Toda tudi današnji dvoboj je ostal le na papirju, manj kot uro pred dvobojem je prišla informacija, da tekme ne bo.

Razlog naj bi bili dve potencialni okužbi s koronavirusom v celjski ekipi. Žena enega celjskega rokometaša naj bi bila namreč pozitivna, drugi celjski rokometaš pa naj bi se slabo počutil. To je bilo dovolj za preplah in končno odpoved. Kljub dejstvu, da so bili vsi igralci na testiranju negativni, tudi oba prej omenjena Celjana.

Kluba sta na EHF prijavila primer. Ker sta se oba strinjala za vnovično prestavitev, so jima veljaki evropske zveze ugodili. Kdaj bo novi termin tekme, še ni znano.


"Najbližji stik enega igralca je danes namreč prejel pozitiven izvid na novi koronavirus, eden izmed igralcev, ki se je z njima družil, pa se je pred tekmo slabo počutil in imel blago vročino. Ker gre za reprezentanta, ki se mu v naslednjih dneh začenjajo priprave z državno izbrano vrsto, sta se obe ekipi, po posvetovanju z uradnimi osebami, dogovorili, da tekmo iz preventivnih razlogov odpovesta, saj nihče ni želel tvegati morebitne okužbe," so Celjani zapisali v sporočilu za javnost.

Celjani tako pred vstopom v novo koledarsko leto ostajajo na sedmem mestu z dvema točkama s sedmih tekem. Zagreb je brez točk zadnji, osmi. V boju za šesto mesto in napredovanje v izločilne boje pa imajo slovenski prvaki dve točki zaostanka, a odigrano tekmo več od francoskega Nantesa.

Celjani bodo preloženi obračun 6. kroga skupine B pri francoskem Nantesu odigrali 4. februarja ob 20.45.
Redni 11. krog bo na sporedu 10. in 11. februarja po reprezentančnem ciklu v začetku koledarskega leta.

Značke: celje-pl, ppd-zagreb

Članki iz rubrike